Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Klopp i Dortmund till 2018 är glädjande

Nu är man inne på en sådan här klassisk jobbhelg där jag knappt har en sekund för skrivande. Men jag ska hinna med något smått av jag har hunnit läsa de senaste dagarna.

Jürgen Klopps nya kontrakt med Dortmund till 2018 gjorde mig extremt lycklig. Nyheter som Bundesliga och Dortmund verkligen ville ha. Visserligen betyder det inte att ”Kloppo” blir kvar till 2018, men det ökar chanserna väsentligt. Ett sådant varumärke och en sådan karaktär stärker bara det värde i Bundesliga som sakteliga ökar. Härligt!

ANNONS

Vidare på Dortmundspåret så blev jag ytterst överraskad att de lyckades köra över Stuttgart med hela 6-1 igår. Självklart var Dortmund men favoriter men Thomas Schneiders Stuttgart har sett såpass trygga ut i sitt försvarsspel så jag hade inte förväntat mig att de skulle bli så rejält överkörda resultatmässigt. Jag hade till och med spelat på ett kryss, något som jag fick äta upp.

För dem som är läsare och skriver för SvenskaFans så kanske det finns någon eller några som ska på deras skribentträff. Jag kommer att befinna mig på den i Stockholm som är på tisdag. Hoppas att jag får se många trevliga ansikten där!

Veckans #Halbzeit med titeln “Det är ju fånigt” med mig och Andreas Holm på SvenskaFans är ute! Lite snack om Jiloan Hamad, avsaknaden av Marco Reus i Ballon D’Or och annat smått i den tyska fotbollen!

ANNONS

Jag har redan fått ett par härliga tips på vad jag kan göra under min resa till Tyskland nästa vecka då jag kommer att vara i Bremen, Hannover, Braunschweig och Wolfsburg. Det var någon som frågade vad jag skulle göra i Braunschweig med tanke på att Hannover spelar mot Braunschweig på hemmaplan. Jag bor på hotell i Braunschweig, därför kommer jag att vara där. Det var såpass mycket billigare att jag inte kunde motstå frestelsen att få sova i ett enormt rum med stadsvy. ”Autostadt” har jag skrivit upp på agendan att göra. Alla tips är välkomna!

Publicerad 2013-11-02 kl 10:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto