Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

6 tänkbara fyndvärvningar

Twitter: @atnilsson
ANNONS
Alla spelare på listan har inte kostat något i övergångssumma.
 

Konstantin Rauch (VfB Stuttgart -> SV Darmstadt 98)

Vänsterbacken Rausch lämnade Hannover för spel i Stuttgart 2013. Då hade Rausch imponerat i Hannovertröjan och ryktades finnas på väl det tyska som det ryska landslagets lista över tänkbara kandidater till landslagen. Rauschs tid i Stuttgart kantades dock av problem och under förra säsongen blev han nedflyttad till klubbens U23-lag. Nu är han tillbaka i Bundesliga och det hos Darmstadt. Nykomlingarna fick Rausch utan att betala någon övergångssumma och hoppas att han ska kunna återvända till sitt gamla jag. Om det sker har Darmstadt fått en riktigt bra vänsterback som håller hög Bundesliganivå.

Piotr Trochowski (FC Sevilla -> FC Augsburg)

2010 medverkade Piotr Trochowski i Tysklands VM-semifinal mot Spanien. Fostrad i Bayern spåddes Trochowski en lysande karriär men den har blivit kantstött av kontraktsproblem och skadebekymmer. Nu är Trochowski tillbaka i Bundesliga efter ett par år i Spanien och Sevilla. Augsburg, som slutade femma förra säsongen i Bundesliga, har gjort sig kända för att sätta fart på spelares karriärer som har stagnerat (Altintop, Baier, Bobadilla) och återigen hoppas man få fart på en spelare som gått en liknande väg. Trochowski är en chansning, men om den lyckas får Augsburg en före detta landslagsman med en vassa fötter som är livsfarliga vid fasta situationer.

ANNONS

Kevin Kuranyi (Dynamo Moskva -> 1899 Hoffenheim)

En annan före detta landslagsman som är tillbaka i Bundesliga är anfallaren Kevin Kuranyi. Efter fem år i Ryssland vänder Kuranyi hem av familjeskäl och det blev inte till hans före detta klubb Stuttgart utan rivalen Hoffenheim. Den numera 33-årige Kuranyi är inte lika rapp i steget som han en gång var men näsan för var målet är finns fortfarande kvar. I Hoffenheim kommer han att ha många rörliga spelare omkring sig och känslan är att han kommer att kunna bli ett viktigt vapen för en klubb som jagar Europaplatserna.

Mitchell Weiser (Bayern München -> Hertha Berlin)

För några år sedan slog Weiser igenom i FC Köln och spåddes en fantastisk framtid. Bayern München var inte sena med att värva Weiser men det visade sig snabbt att steget var för stort för unge Weiser. Bayern klagade på spelarens inställning men under våren kom Weiser tillbaka som en ny spelare och var riktigt bra och viktig för de tyska mästarna. Det blev ingen förlängning med Bayern utan Weiser valde istället att skriva på för Hertha Berlin där han kommer att få mer speltid. Hertha kan mycket väl ha gjort sig ett riktigt klipp i Weiser som har bevisat att han håller för att spela i Bundesliga.

ANNONS

Maximilian Beister (Hamburger SV -> FSV Mainz 05)

Publikfavoriten Maximilian Beister har fått flera säsonger spolierade av skadebekymmer. Under sommaren bestämde sig Hamburgs tränare Bruno Labbadia för att han inte behövde Beisters tjänster och klubben köpte ut spelaren från sitt kontrakt då marknaden inte fanns där. Mainz var inte sena med att skriva ett kontrakt med Beister och nu hoppas han på att få fart på gnistan till sin karriär. Klart är att Beister i sina bästa stunder är en riktigt duktig fotbollsspelare och i Mainz minskar trycket väsentligt på att han ska prestera omedelbart. Möjligheterna för att Mainz gjort ett riktigt kap är stora.

Stefan Reinartz (Bayer 04 Leverkusen -> Eintracht Frankfurt)

Sedan ungdomsåren har Stefan Reinartz varit en spelare i Bayer Leverkusen. Men när hans kontrakt löpte ut till sommaren valde han att inte förlänga det utan att istället se sig om efter en ny klubb. Valet föll på Eintracht Frankfurt där Reinartz tror sig få mer speltid och bli en nyckelspelare. I Leverkusen har Reinartz ofta fått se sig som ett alternativ vid skador på andra spelare och har spelat både på mittfältet och i backlinjen. Han har fyllt rollerna bra och Frankfurt får en spelare som är etablerad i Bundesliga men som aldrig riktigt blommat ut till sin fulla potential. Kan mycket väl bli den ledare på mittfältet som Frankfurt vill ha.

ANNONS
Publicerad 2015-07-28 kl 11:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto