Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

IFK Göteborg följer dansk mittback och Bajen borde värva klubblös Petter

IFK Göteborg letar efter en mittback och fick höra att man följer Nordsjällands Andreas Maxsö och att sportchefen Mats Gren var på plats i Danmark och såg honom spela mot FC Köpenhamn.

Maxsö är 22 år och har spelat för danska U19- och U21-landslaget.

Mattias Bjärsmyr har varit öppen med att han gärna vill lämna IFK Göteborg i sommar och det sa ha till klubben i vintras, men nu har han varit skadad ett tag och då är frågan hur het han är på marknaden? I vintras fanns det ett bud från turkiska Eskisehirspor och kanske var det tur att det inte blev en övergång med tanke på att laget åkte ur ligan.

Dessutom går låneavtalen ut med Hjörtur Hermannsson och Mauricio Albornoz.

ANNONS

***

Hörde i november att Petter Andersson ville tillbaka till Hammarby och att han förhandlade med Midtjylland om att bryta kontraktet. Någon vecka senare gick sportchefen Claus Steinlein ut i media och bekräftade att mittfältaren skulle återvända till Bajen senast när avtalet löpt ut. Det var sex månader sedan. Nu har kontraktet med den danska klubben gått ut, läkningen efter knäoperationen har vad jag hört från danska kollegor gått bra och det borde vara en tidsfråga innan han presenteras av Hammarby.

Petter Andersson är en spelartyp som Bajen behöver. Laget vill spela en snabb anfallsfotboll men har i dagsläget får få spelare som behärskar den typen av fotboll. Med Petter Andersson får man en spelare som skiljer sig från lagets övriga mittfältare och som kan spela på det sättet som Nanne Bergstrand vill. Dessutom är han väldigt uppskattad av fansen och en värvning av honom skulle öka Mats Jingblads popularitet, vilket kan behövas efter den svaga inledningen av säsongen.

ANNONS
Publicerad 2016-05-31 kl 14:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto