Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Därför ser Molins ut att lämna Malmö FF

Allsvenska Bloggen

I tisdags berättade Daniel Andersson i en intervju med Sydsvenskan att han har gett Guillermo Molins ett kontraktsförslag men att man inte har fått någon återkoppling på det. Nu säger Molins till Aftonbladet att Daniel Andersson ljuger.

Vad jag förstår är det precis så som Aftonbladet skriver, att som det ser ut just nu så lämnar Molins Malmö FF. Han har spelat klart.

Vilken soppa. Först var parterna överens, vilket jag skrev om i december, men sedan drog klubben tillbaka avtalet. Nu vill MFF göra ett mer prestationsbaserat kontrakt, vilket inte Molins är sugen på. Så som det ser ut i dagsläget är han besviken och vill lämna.

I vintras visade AIK intresse, något klubben bekräftade, och sedan dess har Rikard Norling kommit in som tränare. Norling var den som i augusti 2013 värvade tillbaka Guillermo Molins till Malmö FF. Det året slutade med åtta mål på elva matcher (nio från start) och SM-guld. Om AIK visade intresse innan Norling kom lär inte det ha minskat nu.

Annons

Dessutom vill Felipe Carvalho, Enoch Kofi Adu och Yoshimar Yotun lämna Malmö FF. En startspelare och två bänkade.

Carvalho är missnöjd med sin situation i MFF och är sugen på att lämna. Hör att det finns intresse från Penarol och att mittbacken vill dit.

Penarol är en klubb från Uruguays huvudstad Montevideo. Efter halva säsongen är laget tvåa i ligan. Förra året slutade man trea. Om Carvalho går dit blir han lagkamrat med Diego Forlan.

Publicerad 2016-06-03 16:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto