Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dag tre i Portugal

Allsvenska Bloggen

VILAMOURA. En lite lugnare dag här i Portugal under torsdagen. Vi besökte Djurgårdens träning, som var en klassisk dagen efter match-träning. Startelvan körde återhämtning i poolen medan resten av laget (minus Souleymane Koné och Haris Radetinac) tränade på planen.

Efteråt blev det intervjuer med Niklas Gunnarsson, bland annat en tv-intervju om Lars Lagerbäck som ni kan se HÄR. Utöver det gjorde jag även en intervju med Gunnarsson om hans status och förväntningar inför kommande säsongen, och även en intervju med 18-årige Joseph Ceesay. De två intervjuerna dyker upp senare.

Vi spelade även in ett Fotbollskanalen On Tour-avsnitt med Dif-poddens Nils Ek, som så klart är här nere och följer sitt lag. Mycket snack om Kim Källström – och programmet hittar ni HÄR.

En intervju från onsdagen las också upp på sajten under torsdagskvällen, med Daniel Berntsen om vilken position han vill spela på. Läs den HÄR. 

Annons

***

Det ryktas som sagt mycket om Kim Källström och efter torsdagens match med Öis öppnar nu Johan Elmander för en återkomst till Djurgården. Han lär vara långt ifrån lika intressant som Källström för Bosse Andersson. Har svårt att se Djurgården satsa på Elmander, men man vet ju aldrig.

***

I dag blir det bevakning av Djurgårdens träning och sedan Örebro-Jablonec på kvällen. Vid seger för ÖSK vinner man sin grupp och spelar final på tisdag. Slutar man tvåa blir det match om tredjepris på tisdag, medan en tredje- eller fjärdeplats innebär en placeringsmatch redan på måndag.

Alexander Axén kommer att göra en hel del förändringar i elvan. Det är i alla fall vad tränaren hintat om. Spelschemat är tajt just nu.

***

Mejl: martin.petersson@tv4.se

Twitter: @mpetersson

Publicerad 2017-02-03 06:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto