Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hoppas inte McClaren läser tidningarna idag

Christensons blogg

Inte helt oväntat så sågas Steve McClaren i de engelska tidningarna idag. Man kan bara hoppas att den engelske förbundskaptenen skippar blaskorna en sådan här dag. Det är ingen rolig läsning direkt.

The Sun har satt McClarens ansikte på en rugbyboll och skriver "KICK HIM INTO TOUCH", vilket betyder "Sparka ut honom" medan The Mirror kör med "NYET-MARE" som rubrik.

I stort sett alla tidningar har en bild på McClaren med stängda ögon och the Guardian skriver i sin rubrik: "And when you open your eyes, it’ll still be 2-1".

Och det är som vanligt the Sun som bäst summerar hur alla engelska idrottsintresserade personer känner idag: "McClaren har misslyckats med sina mångmiljonsspelare och fansen är rasande. Nu är det upp till rugbylaget att rädda nationens ära genom att vinna VM-finalen på lördag."

Annons

Jag befinner mig i en nation som har tröttnat på sina överbetalda fotbollsspelare och en förbundskapten som helt enkelt inte är tillräckligt bra.

Publicerad 2007-10-18 10:40

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto