Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

United ser starkare ut än Arsenal

Christensons blogg

Allt snack i England i helgen handlade om Liverpool-Arsenal men för mig så var Manchester Uniteds vinst mot Middlesbrough kanske lika viktig. Nu har Alex Fergusons lag gjort 12 mål på tre matcher trots att nyckelspelare som Gary Neville, Owen Hargreaves, Michael Carrick och Paul Scholes har saknats under den här perioden.

Det faktum att Scholes kommer att vara borta i tre månader är naturligtvis inte bra men Neville spelar troligen en Senior Cup match mot Stockport på torsdag och borde vara spelklar för A-laget inom någon vecka.

Det finns dessutom tendenser som visar att Carlos Tevez och Wayne Rooney är på väg att bli ett nytt radarpar i still med Andy Cole och Dwight Yorke. Skrämmandebra.

Arsenal har haft den bästa säsongsupptakten så här långt men känslan i England är att United är i den bästa positionen. Och till helgen möts United och Arsenal på the Emirates. Suveränt.

Annons

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Chelsea smyger med i bakgrunden också och ska naturligtvis inte räknas bort så här tidigt. Men en sak är jag ganska säker på: Andrei Shevchenko blir aldrig lika bra som han var när han spelade för Milan.

Och vad är det egentligen som händer med hans sprint-träning? Den brittiske top-sprintern Darren Campbell sa på tv i veckan att han har tränat med Shevchenko i två månader och att Jose Mourinho inte tillät det medan han var i klubben så Shevchenko fick träna hemma på sin egen tennisbana.

Men samtidigt säger Avram Grant att detta inte är sant. Vem ska man tro på? Campbell borde ju veta om han har tränat med en av världens bästa fotbollsspelare i över 60 dagar.

Annons

Mycket märkligt. Varför mörkar Chelsea? Men faktum kvarstår: Shevchenko kommer aldrig bli lika snabb igen och jag tror Chelsa kommer att få problem när Didier Drogba sticker på de Afrikanska mästerskapen i januari.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det har varit NFL match på Wembley och det mest intressanta ur (europeisk) fotbolls synpunkt var att nästan hela stadion buade ut John Terrynär hans nuna visades på storbildskärmen. Är det för att alla i England hatar Chelsea ännu mer nu när de har sparkat Jose Mourinho eller var det mer för att England har spelat så dåligt med Terry som lagkapten? Hur som helst, speciellt populär är killen inte just nu. Kan inte vara speciellt roligt.

Annons

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Rooney må vara grym på fotbollsplanen just men han verkar vara en av Englands sämsta karaoke framträdare. Tydligen så vägrade han att släppa mikrofonen under Coleens födelsedagsfest och slaktade en hel del sånger, som till exempel Mustang Sally. Men så länge han spelar fotboll som han gör för tillfället lär inte Sir Alex Ferguson vara alltför orolig…

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Bästa rubriken i de engelska tidningarna after Tottenham-fiaskot och hur ordföranden Daniel Levy behandlade Martin Jol fanns i the DailyTelegraph: Chairman lacks class of fallen manager.

Annons

Den summerar allt det som har hänt på White Hart Lane de senaste veckorna med bara sex ord.

Publicerad 2007-10-30 13:58

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto