Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mascherano till City? Skulle inte tro det

Christensons blogg

Några tidningar här i England rapporterar idag att Manchester City är på väg att köpa Javier Mascherano från MSI och Kia Joorabchian.

Intressant? Ja visst. Sant? Troligen inte.

Journalisten som har skrivit artikeln, Jason Burt, i The Independent har bra kontakt med super-agenten Pini Zahavi och jag tror helt enkelt att informationen kommer direkt från Zahavi och MSI (som ju "äger" Mascherano).

MSI tycker nog det är dags för Liverpool att agera om de vill behålla mittfältaren (vars lånekontrakt med Liverpool löper ut i sommar). Artikeln är alltså riktad mot Liverpool-tränaren Rafael Benitez och ägarna Tom Hicks och George Gillett – inte läsarna.

Annons

Ett annat rykte som cirkulerar bland journalisterna på de bästa tidningarna här i England är att City faktiskt inte har så mycket pengar att spendera. Vi får väl se om det är sant i januari.

**********

Kan inte låta bli att bjuda på en liten artikel i The Guardian som jämför Sam Allardyce och Alan Shearer (skriven tongue-in-cheek naturligtvis):

Big Sam v Big Al

Worn Newcastle No9 shirt?
Sam: No
Al: Yes

United goals:
Sam: 0
Al: 206

Played for rivals Sunderland?
Sam: Yes
Al: No

Managerial trophies
Sam: 0
Al: 0

Father in local sheet metal business?
Sam: No
Al: Yes

Dubbed The Geordie Messiah?
Sam: No
Al: Yes

Det är många som tror att Allardyce får sparken om Newcastle förlorar mot Arsenal ikväll (onsdag) men jag tror inte det. Efter matchen mot Arsenal möter Newcastle: Birmingham hemma, Fulham borta, Derby hemma och Wigan borta.

Annons

Jag är övertygad om att Newcastles ledning ger honom chansen att rätta till saker och ting i de fyra matcherna.

**********

Smårolig rubrik (om man inte är Tottenham-supporter förstås) på en artikel i The Guardian om hur Juande Ramos (likt Jose Mourinho) gör många anfallsinriktade byten tidigt i matcherna om hans lag hamnar i underläge:

Is Juande Ramos the new Mourinho (minus the functioning defence and the winning team)?

Publicerad 2007-12-05 10:55

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto