Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

United och Chelsea har turen som behövs

Christensons blogg

Så är det dan före dopparedagen och dags att gå igenom sista Premier League-helgen före julafton. I England firar vi ju jul den 25:e, Christmas Day, innan vi drar igång igen på annandagen. Härligt med mer fotboll så snabbt!

Efter den senaste helgen så kan vi konstatera att Chelsea och United den här säsongen har den tur som behövs för att vinna ligan. United slog Everton efter ett mål i 87:e minuten, gjort av Cristiano Ronaldo på straffspark. Ska man vinna ligan så behöver man (som United) en motståndare som Steven Pienaar (Everton), som drar på sig onödiga straffsparkar i slutskedet av matcherna när det håller på att bli oavgjort.

Eller så behöver man göra matchens enda mål (som Chelsea) när motståndarna (Blackburn) förtjänar minst oavgjort.

Annons

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Uniteds assisterande tränare Carlos Queiroz sa i helgen att Cristiano Ronaldo är bättre än Kaka, men jag kan inte hålla med. Ronaldo är lysande, men han har en bit kvar till brassen i Milan.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det känns som om Nicolas Anelka till Chelsea kan bli första transfern i januari. Och då kan Chelsea bli riktigt bra igen. Anelka gör mål var han än spelar och en konsekvent målgörare är det enda Chelsea saknar just nu (när Didier Drogba är skadad).

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Okej då. Gnällspiken Jens Lehmann kanske fixar en deal tillbaka till Tyskland på morgonen den 1 januari.

Annons

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hur mycket otur kan Sunderland ha under en säsong? Det måste ju vända snart. Jag är helt övertygad om att Sunderland klarar sig kvar. Roy Keane grejar det här.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤

God Jul på er! Vi hörs den 27:e december igen. Matcherna på annandagen. Tappar någon av topplagen poäng? Arsenal har svåraste matchen, inget snack om saken.

Birmingham-Middlesbrough
Chelsea-Aston Villa
Derby-Liverpool
Everton-Bolton
Portsmouth-Arsenal
Sunderland-Man Utd
Tottenham-Fulham
West Ham-Reading
Wigan-Newcastle

Publicerad 2007-12-23 21:01

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto