Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hela England skrattar åt McClaren - igen

Christensons blogg

Det här bland det värsta jag sett. Ja, värre än Chris Waddles frisyr och värre än Neil Ruddocks försvarsspel. Ja, till och med värre än Gary Pallisters uppspelsförsök.

Jag förstår mig inte på Steve McClaren. Vad han än gör så blir det bara fel. Han skrattar – resten av oss vill gråta. Han använder ett paraply under katastrofmatchen mot Kroatien – och blir kallad The Wally With The Brolly. Han har en affär med en av Middlesbroughs sekreterare – och elaka tunger undrar om hon var blind.

När han fick sparken som engelsk förbundskapten så trodde vi att vi hade skrattat för sista gången. Men icke. The man, the myth, the legend är tillbaka – och han är värre än någonsin.

Annons

För några veckor sedan tog han över FC Twente och lottades mot Arsenal i Champions League kvalet. Inför matchen så ställde han upp på en intervju med holländsk tv. Inget konstigt med det – till man lyssnar ordentligt på hur mannen pratar.

Han har bara bott i Holland i några veckor – men tycks redan ha anammat en holländsk dialekt. Varför? Ingen aning.

Försöker han charma tjejen som intervjuar honom? Har han verkligen glömt bort hur man pratar engelska?

Vad han än försökte göra under intervjun så gick det, som vanligt, fruktansvärt snett. I stort sett varenda engelsk tidning har hånat honom. The Sun har en bild på honom i oranga träskor och en edam-ost under armen. The Guardian skriver: han låter som en papegoja som försöker härma det holländska språket – fast med mindre framgång och med mindre ambition än en papegoja.

Annons

Jag hoppas att ni tycker det här är lika roligt – alternativt pinsamt – som jag. Så här låter det bland annat: ”To experiensh big gamesh. Championsh League… Arshenal… The Emiratesh… will be fantashtic for the playersh. Not just for now but for the future ash well.

“I shay I think we are not just… what you call?… underdogsh, but mashive underdogsh."

Helt ofantligt märkligt. Kolla själva här. Och funkar inte videon så är det bara att knappa in "Steve McClaren Dutch accent" på youtube…

I morgon kommer bloggen att handla om Englands landskamp mot Tjeckien.

Publicerad 2008-08-19 10:11

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto