Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Är det här det sämsta laget någonsin?

Christensons blogg

Fotbollsfans i England tog nyligen ut det sämsta laget någonsin i Premier League – men jag undrar nu om inte vi kan komma fram till ett lag som är ännu sämre.

Det här är deras lag:

I mål: Massimo Taibi (United)

Backlinjen: Titus Bramble (Wigan), Jean-Alain Boumsong (Newcastle), Darren Peacock (QPR), Abel Xavier (Everton)

Mittfält: Eric Djemba-Djemba (United), Luke Chadwick (United), Carlton Palmer (Sheff Wed)

Anfall: Lee Dong Gook (Boro), Tomas Brolin (Leeds), Diego Forlan (United)

Men kan inte vi – gemensamt – ta ut en elva som är ännu sämre? Jag har spelare som Alex Nyarko och William Prunier som tänkbara nyförvärv. Vad säger ni?

Några regler får vi dock ha: Det ska vara spelare från Premier League-tiden (alltså sedan 1992-93 säsongen) och det ska vara spelare som har blivit värvade som a-lagspelare (alltså inte några obskyra Crystal Palace-ungdomar från slutet av 90-talet).

Annons

Dessutom måste vi bedöma spelarna med tanke på hur de presterade i Premier League (dvs, Forlan var faktiskt riktigt dålig för United och kan platsa, trots att han har varit suverän för Villarreal och Atletico Madrid).

**********

Grym Champions League-lottning igår kväll. Chelsea är storfavorit i sin grupp (möter Cluj, Bordeaux och Roma) medan United bör gå vidare (möter Villarreal, Celticoch AaB). Det bör även Arsenal göra (möter Porto, Fenerbahce och Dynamo Kiev) även om jag inte är lika säker där.

Liverpool däremot fick en rysargrupp (möter Atletico Madrid, Marseille och PSV) och jag får känslan av att Rafa Benitez lag kan åka ur i gruppspelet i år.

Annons

**********

Jätteintressant diskussion efter min blogg om Liverpool igår. Kul att se att det finns så många kunniga läsare där ute – både för och emot Benitez.

**********

Det var VM för homosexuella klubblag i England häromveckan. The Suns rubrik?

It’s coming homo, it’s coming homo, it’s coming, football’s coming homo… (efter EM-låten 1996)

Hur fyndigt som helst men… får man verkligen skriva så?

**********

Mest intressanta matcherna nu till helgen:

Arsenal-Newcastle – En enormt viktig värdemätare för båda lagen

Villa-Liverpool – Hatmatch efter Barry-sagan i somras. Kan inte tänka mig att Liverpool tar tre poäng

West Ham-Blackburn – Alan Curbishley kan till och med få sparken om det blir torsk mot Blackburn (även om jag tror West Ham håller ut lite längre)

Annons

Sunderland-Man City – Hur bra är Roy Keanes lag? Om man siktar på en plats bland topp-6 så bör man vinna sina matcher mot lag som City på hemmaplan.

**********

Så kom gärna med förslag på sämsta lag/spelare någonsin och kom gärna med motiveringar så ska jag ta ut ett lag till på tisdag (med några avbytare också).

Publicerad 2008-08-29 08:14

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto