Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Semesterstängt. Åter 1 augusti

Christensons blogg

Då var bloggandent slut för den här säsongen. Jag tycker det har varit fantastiskt roligt att skriva för fotbollskanalen de senaste tio månaderna – mycket på grund av att jag bevisligen har många kunniga läsare som bryr sig otroligt mycket om engelsk fotboll.

Utan er medverkan tror jag faktiskt inte att jag skulle fortsätta.

**********

Under säsongen har jag – trots att jag inte riktigt vet varför – tagit med en massa härliga cykelsparkar från alla världens hörn.

Här kommer tre till som jag inte hunnit ta med under säsongen (tack till Robert Axelsson, Patrik Larson, Fredrik Johansson och Niclas Schön).

Trevor Sinclair

Marco van Basten

En anonym futsallirare…

**********

Det hade givetvis varit roligt att kunna uppdatera er med alla silly season-rykten härifrån England men jag måste ladda batterierna under juni och juli.

Annons

Ni kan naturligtvis läsa allt om de flesta övergångarna här på fotbollskanalen och vill ni ha ännu mer info – på engelskspråkiga sajter – kan jag rekommendera tidningen där jag arbetar, The Guardian, samt sportinglife.com (klicka på Transfer Centre till höger).

**********

Ha en trevlig sommar.

Publicerad 2009-06-05 01:36

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto