Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Äntligen - Wenger erkänner lögnerna om sin närsynthet

Christensons blogg

Så har då Arsene Wenger erkänt det som i stort sett alla vetat sedan länge: han ljuger när han säger att han inte sett en incident där en Arsenalspelare har gjort något fel.

Wenger är ju berömd för sitt konsekventa ”I didn’t see that” när hans spelare antingen har mejat ner en motståndare eller till och med bråkat med varandra (Bendtner och Adebayor).

Men i en intervju med The Times erkänner han att det bara är en ploj och pratar även om varför Cesc Fabregas och Patrick Vieira inte kunde spela tillsammans. Och en massa annat (som till exempel Jack Wilshere, varför han inte dricker vin med andra tränare och varför han tackade nej till att träna Real Madrid).

**********

Jag hade inte tänkt att blogga idag eftersom det blir chatt inför ligastarten men om ni är intresserade av engelsk fotboll och Arsenal i synnerhet – och om engelskan är tillräckligt bra – så måste ni bara läsa den här intervjun.

Annons

**********

Gör Wenger fel som ljuger i dessa lägen? Nej, det skulle jag nog inte påstå. De flesta tränare gör samma sak och jag tycker det hör lite till att skydda sina spelare.

Eller vad tycker ni?

Publicerad 2009-08-14 03:34

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto