Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Dexter for president

Christensons blogg

Men dra åt helvete vilken konsert på Brixton Academy ikväll. The Offspring inför knappt 5,000 fans – och jag var en av dem!

Visst, den här bloggen kanske inte har så mycket att göra med engelsk fotboll men jag frågade er läsare igår vad jag skulle göra och ni föreslog antingen att jag skulle skriva bloggen halvlurig eller strunta i den helt.

Det blir en halvlurig blogg.

Vilken kväll dock, helt fantastisk.

**********

Höjdpunkter på Brixton Academy? Dexter solo med piano och Gone Away. Magiskt. Den mannen måste nästan ha förlorat någon nära. Annars kan man inte sjunga på det sättet.

Dessutom: Self Esteem som sista låt. Brixton gungade.

Annons

**********

Många fantastiska kommentarer från er läsare igår. Här är några av mina favoriter:

Glenn: Du vet att du vill annars skulle du aldrig tagit med det alternativet. "The more you suffer, the more it shows you really care. Right. Yeah" – som Offspring uttryckte det. Kanske nåt för Pool-supporters

Fråga: Har de kebabsås i England? Har märkt att denna uppfinning inte finns på alla platser.

Självklart finns det kebabsås i England

Beout: Man måste kunna vara 17 ibland.

Och var det verkligen THE Olof Lundh som kommenterade igårkväll? I så fall tackar jag för inbjudan…

Lagerbäck: Nr 3. Självklart. I vår ålder (är några år äldre än dig) måste man vara rädd om de få fyllekebaber man får möjlighet till:o)

Annons

TS: Ut och ha kul… Bloggen kommer nog finnas kvar. Som små barnföräldrer måste man få komma ut och njuta och bara få vara sig själv för en stund.

Jocke: Tänk så här: Hur hade grabbarna i Offspring gjort i ditt läge?

**********

Rickard Lindkvist mejlar:

"Testa att skriva något du själv kommer på istället för att härma och kopiera…Hur du kan anses som "expert" är en gåta för alla som kan något om fotboll..Jag är villig att slå vad en månadslön om att Liverpool slutar en bra bit före Spurs,som inte har en enda spelare som skulle platsa i Pool..Kul att du gillar Mats Ohlssons sätt att skriva,men han har ju lite talang och intressanta tankar…svälj en fotboll är du snäll…"

Annons

**********

Kommer ni ihåg Keith Gillespie? Den nye George Best, som han kallades (mest eftersom han var ytter och kom från Nordirland). Var är han nu?

Jo, han har just skrivit på för Glentoran i Nordirland men klubben hade inte råd med hans lön så den betalas nu av den lokala taxifirman, Fonacab.

Oh dear. How the mighty have fallen…

**********

Kul Jimmy Bullard-video. Gillar framför allt den där han drar upp shortsen till armhålorna…

**********

Varför gör vi svenskar på detta viset? I flera år har jag försökt att övertyga arbetskamraterna på the Guardian att vi svenskar inte är sex-tokiga människor som springer omkring nakna på dagarna (det är nämligen den bilden många engelsmän har av svenskar).

Annons

Och så helt plötsligt så kommer det ett mejl från kollegan Simon Burnton som cirkulerar runt sportredaktionen med detta (klicka på videolänken halvvägs ner i texten så får ni se).

**********

Men vad f-n? Driver tv4 med mig? Nu tror ju verkligen hela redaktionen att vi svenskar är nymfomaner och jag möts ofta av fraser som "jaså, kläder på idag också, christenson?" och "var är fiolen" när jag kommer in på kontoret.

Jag menar, rubriken säger väl allt: Otippad näckenvinnare…

Herregud.

**********

Det var förresten Simon som sms:ade efter att ha varit på svenskfestival i Hampstead Heath: "Mate, they are serving Danish beer at your Swedish festival. This is a humiliation."

Annons

**********

Bråkigt när West Ham slog Millwall i Ligacupen. Väldigt, väldigt tråkigt att se.

**********

Hur illa ligger man inte till om man vänder sig till Kevin Kyle och David Weir?

**********

Nej, nu är det sovdags och vilodag i morgon ("bara" jobbet på the Guardian). På fredag blir det en hel del United-Arsenal, om vi säger så.

Publicerad 2009-08-26 02:10

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto