Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Brittisk press sågar Svennis

11å

Är på semester i Tyskland och hade tänkt att lägga om en gästblogg från Anders om Wayne Rooney men Anders har inte behagat skicka någon blogg så jag tänkte bara låta er läsa om vad Paul Hayward, en av Englands mest respekterade sportjournalister, hade att skriva om Svennis i gårdagens Observer.

ANNONS

**********

Det är ingen positiv läsning om vi säger så. Jag har inte tid att översätta artikeln men den kan väl sammanfattas ganska bra med det här stycket.

When he first wandered across England’s landscape we knew him as Zen-Goran Eriksson. His mission was to bring order to Kevin Keegan’s chaos. It was as if we had hired the chief executive of Saab to sort out Rover. Behind that technocratic aura and those spectacles deep wisdom flowed, we assumed. Sven made England a quarter-final team and then set out on another existential journey. His life now looks like a series of short-term leases on nice apartments, with the engine always running for the getaway.

**********

His life now looks like a series of short-term leases on nice apartments… Ja, det stämmer väl tyvärr.

Läs hela artikeln här.

ANNONS

**********

Önskar att jag kunde skriva en hel del om badbollar på Stadium of Light of Jermain Defoe-utvisningar men har inte sett en enda minut från Premier League den här helgen. Följde matcherna på tysk text-tv, vilket hade sin charm också.

**********

På tal om sågningar. Vad sägs om det här omdömet om Marcus Berg i torsdagens Kicker (vilket kanske Anton redan nämnt i sin tysklandsblogg): Er wirkt überfordert und fussballlerisch limitiert.

Fussballlerisch limitiert. Trist.

**********

Har inte vågat läsa alla 270 kommentarer efter bloggen om Premier Leagues mest överskattade spelare. Det får göras när jag kommer tillbaka till England. Även om jag utgår från att det inte blir någon rolig läsestund…

Ha det gott.

Publicerad 2009-10-19 kl 10:30

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto