Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Unitedfans köper badbollar inför söndagens match

Christensons blogg

Är fortfarande på semester men tycker det är trist när bloggen står tom så tänkte idag bara länka till den här artikeln som min tidning, The Guardian, hade på framsidan idag.

Det  visar sig nämligen att Manchester Unitedsupportrar troligen har köpt upp alla Liverpoolbadbollar inför Liverpool-United på söndag. Ha ha ha. De kommer nu att användas för att “hylla” Darren Bents mål mot Liverpool förra helgen.

Polisen har sagt att de kommer att kroppsvisitera Unitedfansen före de går in på Anfield men om man kan smuggla in rökraketer – vilket ju händer ibland – så ska det väl inte vara så svårt att få in en liten badboll.

**********

Domaren som tillät Sunderlands vinstmål, Mike Jones, har blivit degraderad. Han får döma Peterbrough-Scunthorpe till helgen som kommer.

Annons

**********

Och även om allt ser mörkt ut för Liverpool nu så kommer Benitez gäng bara vara fyra poäng efter United om de vinner på söndag. Klarar de det? Är det för tidigt att räkna bort Liverpool från titelracet? Vad tror ni?

Publicerad 2009-10-20 10:53

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto