Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Kan man förlåta en kille som Joey Barton?

Kort blogg idag med tanke på att jag helt enkelt inte hinner mer. Det blir dock maffig förhands inför Arsenal-Chelsea på lördag morgon.

**********

Joey Barton måste vara en av de mest skandalomsusade spelarna någonsin. Han har släckt cigaretter i ögonen på ungdomsspelare, han har slagit ner lagkamrater, han har slagit ner folk utanför McDonalds’s i Liverpool och han har bråkat med fans, tränare och medspelare.

Nyligen gjorde han en stor intervju med the Daily Mail där han fick ge sin version av vad som gått snett i hans liv.

Ni kan läsa artikeln här.

Ska fotbollen ge Joey Barton en chans till? Jag vet faktiskt inte. På ett sätt så kanske det bara blir värre om man stänger ute personer som Barton. Hur som helst tycker i varje fall att artikeln visar att fängelsetiden har haft en positiv inverkan på Barton.

**********

Stora rubriker här i England idag om Gary Nevilles uttalande att “Liverpool förtjänade att åka ur Champions League”. Det är rubriker som “twisting the knife” etc men återigen har vi ett scenario där en spelare blir frågad en fråga och svarar ärligt.

Jag är ganska övertygad om att reportern gick till presskonferensen för att få fram exakt det här svaret. Men när man tittar på artikeln och på vad Gary Neville säger så säger han ju inget utöver det som de flesta av oss redan konstaterat: Liverpool spelade inte tillräckligt bra.

**********

Bra diskussion efter Darren Fletcher-bloggen igår, många riktigt tänkvärda åsikter. Härligt att se.

**********

Katastrof för Everton just nu. Först alla skador, sedan alla dåliga resultat och nu alltså ingen ny arena i Kirkby. Och igår kväll meddelade dessutom Liverpool att det inte finns en chans att de två klubbarna bygger en arena tillsammans och delar den som Inter och Milan gör med San Siro.

**********

Roy Hodgson är på väg att förlänga kontraktet med Fulham.

Det blev mycket riktigt Avram Grant som tog över som ny Pompey-tränare.

Burnleys tränare Owen Coyle vill köpa loss David Nugent från Portsmouth. Han har ju bara varit utlånad hittills.

Robinho kan göra comeback för Manchester City till helgen.

Boltons Sean Davis kanske har spelat klart för den här säsongen på grund av skada. Tungt.

Publicerad 2009-11-27 kl 09:20
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons