Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Har England redan vunnit VM?

Christensons blogg

Läser man de engelska tidningarna idag kan man tro att England redan vunnit VM. Visst, det var en bra lottning för Fabio Capello och grabbarna men euforin får väl ha nagra gränser?

Så här ser alltså gruppen ut:

England
USA
Slovenien
Algeriet

Självklart ingen dum lottning men England har ju gjort bort sig förut.

**********

Idag tänkte jag bara gå igenom lite reaktion från tidningarna på ö-riket.

Kevin McCarra på the Guardian skriver att bara underskattning kan hota Englands chanser att gå vidare. McCarra undrar dock hur England helt plötsligt kan anses vara andrahandsfavoriter till att vinna hela turneringen och säger att USA inte är någon lätt motståndare.

**********

Patrick Barclay på The Times verkar ha fått storhetsvansinne. Jag brukar gilla Barclay men idag kör han en lista med 11 anledningar varför England kommer att vinna VM. Klimatet, erfarenheten och “the Beckham factor” är tre av dem.

Annons

Nothing that would hold up in court really… 

**********

Matt Lawton på the Daily Mail, en annan bra skribent, har lite distans till lottningen i varje fall. Han påpekar att England kommer att få resa en herrans massa mil mellan matcherna, vilket inte är idealt och skriver dessutom  att England aldrig har slagit USA i en tävlingsmatch (en match, en förlust).

**********

John Terry anser att England har en bra chans “to make history”.

**********

Såg att många av er svarade rätt på frågan om de 13 utlänningarna första Premier League-helgen. Mycket imponerande. Såg även många roliga sånger.

Själv är jag i Luxemburg och kan säga att de kör som galningar i det här landet. Såg även en person prutta sönder en ballong på tv. Märkligt. Han hade någon stålmannendräkt på sig – med hål för baken…

Annons

Men det kan ha varit tysk tv.

Publicerad 2009-12-05 15:08

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto