Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Onsdagsläsning på engelska - Dean Ashton

Varje vecka kör jag en “läsning på engelska” där jag väljer en artikel, krönika eller intervju från de engelska tidningarna som jag tycker har varit extra intressant under veckan som gått. Det ger mig chansen att uppmärksamma något som det troligtvis inte skrivits alltför mycket om i Sverige tidigare.

Idag har jag valt en intervju med Dean Ashton, West Ham-anfallaren vars karriär nyligen tog slut vid 26 års ålder. Ganska rörande läsning.

Ni kan läsa intervjun här. Trevlig läsning.

Publicerad 2009-12-23 kl 09:05
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons