Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Lördagsläsning på engelska - om Hartson och Fellaini

Christensons blogg

Varje vecka kör jag en “läsning på engelska” där jag väljer en artikel, krönika eller intervju från de engelska tidningarna som jag tycker har varit extra intressant under veckan som gått. Det ger mig chansen att uppmärksamma något som det troligtvis inte skrivits alltför mycket om i Sverige tidigare.

Den här veckan har jag fastnat för två artiklar. Den första är en intervju med den före detta Arsenal, West Ham och Wimbledon-anfallaren John Hartson som drabbades av cancer förra året. Han berättar bland annat om hur dum han var som inte gick till doktorn tidigare, hur han var nära att dö och hur han ångrar något otroligt att han sparkade Eyal Berkovic i huvudet den där dagen på West Hams träningsanläggning.

Läs intervjun här.  

**********

Den andra artikeln handlar om Evertons härliga mittfältare Marouane Fellaini. The Guardians Merseysidereporter Andy Hunter pratar med belgaren och hur hans form har förbättrats markant de senaste månaderna. Anledningen? Viruset som drabbade Fellaini i början av säsongen och satte sig i mittfältarens tänder gjorde att han inte kunde spela på toppen av sin förmåga.

Annons

Men nu är han tillbaka – och Everton är på väg uppåt.

Läs mer här.

Publicerad 2010-01-30 11:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto