Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

John Terry - en dominant även i sängen?

11å

Ni får ursäkta men jag väljer att ägna den här bloggen åt John Terry. Det finns helt enkelt för många godbitar för att jag ska låta bli och dessutom är det ju mitt jobb att rapportera vad det skrivs om här i England. 

Chelseas mittback – om ni nu har varit på mars de senaste dagarna – har ju vänsterprasslat med Wayne Bridges före detta flickvän, Vanessa Perroncel, och jagas nu av hela Storbrianniens moralpolis. Det kan till och med sluta med att han blir sparkad som engelsk landslagskapten på fredag eller lördag då han ska träffa Fabio Capello.

ANNONS

**********

Men vad var det då som fick Miss Perroncel att falla för den gifte Terry? Vad vet jag, men det är i varje fall inte svårt att föreställa sig John Terry i sängen. Det formar sig snabbt en vision av en gigant. En ledare. En man som vet vad han gör. En kille med leopardfilsingar kanske. En kille som slår sig själv för bröstet efter akten.

John Terry är inte en man som saknar självförtroende, den saken är klar.

**********

Terry verkar ha en omättlig sex-aptit. För några år sedan – kan vi nu läsa – satte han på en tjej med brutet ben och kryckor. På en toalett i en pub. Samma år hade han sex med 17-årige Jenny Barker i sin bil. Och – om jag har förstått det hela rätt – brukade han smyga in i Wayne Bridges hus när denne var borta och ha sex med en onämnd älskarinna. Åtminstone två page 3 tjejer, Lauren Pope och Linsey Dawn McKenzie (Jesus Christ, she’s never going to drown with those, som min engelske polare sa en gång) har också stått på menyn.

ANNONS

**********

Extra pinsamt för Terry att han blev vald till “Årets pappa” här i England förra året. Nästan – men bara nästan – lika illa som Henry Kissinger och Nobels fredspris.

**********

Media har inte varit nådig mot Terry. Så här skrev bland annat Sue Carroll i The Mirror: Let’s get this straight. John Terry is a cheating, low-life, cowardly, arrogant scumbag who believed he was untouchable. At 29, he looks closer to 40 with more lines on his face than a pools coupon – the price to be paid for years of brawling, womanising, boozing and urinating on bar-room floors.

A captain who believed himself fit to fill the boots of Bobby Moore. As if. He’s not even fit to lick them.

**********

Jag tror att affären med Bridge före detta flickvän (de gjorde slut i November och har en fyra år gammal son) var droppen som fick bägaren att rinna över. Människor här i England har fått nog av fotbollsspelare som Terry, som tror de kan göra precis hur som helst.

ANNONS

Själv har jag funderat på om det verkligen har någon betydelse fotbollsmässigt vad Terry gör utanför planen. Och i det här fallet tror jag det gör det. Som lagkapten för England behöver han samtliga spelares respekt och vissa Cityspelare har redan visat vad de tycker om Terry med sina “Team Bridge” tröjor. Kommer Gareth Barry, Shaun Wright-Phillips, Micah Richards och framför allt Bridge själv vilja ge allt för Terry i sommar? Skulle inte tro det.

Därför tycker jag Terry ska avgå som lagkapten.

Vad tycker ni ?

**********

Vem ska ta över som lagkapten då?

Kanske Steven Gerrard? Men nej, han slår ju ner djs när de inte spelar hans musik.

Kanske Wayne Rooney? Men nej, han har ju gått på bordell och frågat efter “mormorsex”. Inte helt lyckat.

Kanske Rio Ferdinand? Men nej, han har ju varit avstängd för att ha missat ett dopningstest  och har finansierat våldsfilmer.

ANNONS

Kanske Ashley Cole? Men nej, han har ju också bedragit sin fru. Och det finns de som säger att han är girig också…

Kanske Micah Richards? Men nej, han har ju varit med i en sex-film som spreds som löpeld på nätet.

Nej, då var det inte så många kvar. Vilket gäng Capello har att göra med. Var är du Owen Hargreaves? Kom tillbaka. Snabbt.

**********

Terry försökte stoppa tidningarna från att publicera “nyheten” om hans affär men misslyckades till slut. Domaren som bestämde att tidingarna kunde skriva vad de ville delade dessutom ut en hård verbal smocka: -Det verkade som om John Terry ville stoppa tidningarna från att skriva om hans affär eftersom han då kunde förlora sina reklamkontrakt. Det verkade inte som om han brydde sig om de andra personernas känslor, sa han.

What a man.

**********

ANNONS

Men å andra sidan måste ju inte spelarna gilla varandra för att spela bra. Andy Cole och Teddy Sheringham hatade ju varandra till exempel (mer om detta nästa vecka). Och Tim Rich gjorde en intressant observation i söndagens Observer:

In April, Chelsea will travel to Old Trafford with its statue of the Holy ­Trinity – Best, Law and Charlton – the men who made Sir Matt Busby’s Manchester United. The three were sometimes icily distant from one another, although there is no suggestion that George Best’s roving eye ever settled on Norma Charlton.

**********

Jag måste dock skratta när skvallerblaskan News of the World får tag på en politiker som säger detta: -What a wonderful day for free speech. The courts have at last shown common sense by lifting the gagging order taken out by millionaire footballer John Terry. This judgment was a great victory for News of the World, a free press and a free speech.

ANNONS

Ha ha ha. Vilken idiot. OK, om Tony Blair hade misslyckats med att stoppa information om hur han invaderade Irak olagligt kanske vi hade kunnat hylla det fria ordet. Men John Terrys sex-begär? Vilket skitsnack. Engelsmännen är varken sämre eller bättre än andra nationaliteter: de vill bara läsa skvaller om rika människors ofta miserabla liv.  

**********

Från en skandal till en annan (om jag ändå ska försöka ha något tema på dagens blogg. Derby County och Nottingham Forest möttes ju i en hatmatch i helgen och det resulterade i ett stort slagsmål. Ni vet väl att Nigel Clough är tränare för Derby och Billy Davies tränare för Nottingham. Davies blev sparkad av Derby för några år sedan medan Nigels pappa, Brian, tränade både Nottingham och Derby.

**********

Och nu har Davies anklagad “den fege” Clough för att ha knäat honom bakifrån under bråket. You really couldn’t make it up. Så här sa Davies: -Nigel gjorde bort sig. Han knäade mig på mitt högra ben. Jag kände det mycket väl. Jag hade inte brytt mig om han hade knäat mig i ansiktet men att göra det bakom ryggen på mig var bara fegt. Och det var därför jag vägrade att skaka hand med honom efter matchen.

ANNONS

-Han försökte säga att det var en olyckshändelse men han vet mycket väl att det inte var det. Han försöker bara vara smart. Nigel är en stor kille och jag är bara en liten kis från Glasgow. Om han ska bråka med någon så borde han bråka med någon i hans egen storlek. Men som tur är får jag inte blåmärken så lätt.  

**********

Så till veckans fråga då: Vilken spelare har försökt sig på flest dribblingar i Premier League den här säsongen?

Många intressanta gissningar. Ricardo Fuller (för han vet ju inte hur man passar) från Zacke, Kevin-Prince Boateng (ha ha, lysande Linhem), Geovanni (Bandana-rama), Matt Jarvis (Izzy), Nicolas Anelka (Hampa, Kay), Matthew Etherington (verkligen left-field Guy Incognito) och sist men inte minst… Glenn Whelan (JonnyH).

 
Men rätt svar var Charles N’Zogbia. Mycket imponerande av FlashBanana, Pelle (igen! not just a pretty face…), lebemannen (lite många garderingar kanske men ändå), Ooooo to be a Gooner, kaskaj, Respect (också många garderingar), U turn if you want to (igen!), Att våga är att göra (självklart, nu får jag snart skicka ett pris. En Barnethalsduk kanske?), D-Hoff, Samuel Hultberg och Vicke Hallon (klockrent, en gissning bara).

ANNONS

**********

Jag behöver dessutom en gästbloggare till för nästa vecka. Kom igen  nu fegisar. Någon av er vågar väl?

Publicerad 2010-02-02 kl 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto