Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tack Fulham!

Christensons blogg

Fulham förlorade Europa League-finalen mot Atletico Madrid med 2-1 efter förlängning. Fulhamspelarna gav verkligen allt, men det var en match för mycket för dem. Och kanske var skillnaden att Atletis bästa anfallare (Diego Forlan) var frisk medan Fulhams bästa anfallare (Bobby Zamora) haltade omkring och inte hjälpte laget speciellt mycket.

Och till slut var det Forlan som avgjorde med fyra minuter kvar av förlängningen.

Grymt, grymt för Fulham, men en härlig vinst för Atletico, vars fans sannerligen inte haft det så lätt alltid. Grattis!

**********

Efter matchen handlade det mesta om Roy Hodgson. Spelarna – en efter en – hyllade tränaren och sa att de hoppades att han stannar kvar på Craven Cottage. Hodgson sa själv att han inte ens har tänkt på framtiden utan bara fokuserat sig på Europa League-finalen.

Men jag tror inte vi har hört det sista om Hodgsons framtid, om vi säger så. Och det var intressant att höra vad Fulhams ägare Mohamed Al Fayed hade att säga i onsdags: -Om England vill ha Hodgson så kan jag släppa honom men om Liverpool vill ha honom så åker jag själv om dit och trycker dit två fingrar i deras ansikten.   

Annons

Fayed sålde förresten Harrods för 1.5 miljarder pund förra helgen, om ni nu inte visste det… Så han har nog råd att ge Hodgson en liten löneförhöjning.

**********

Stor kalabalik på Guardiankontoret igår när Sky rapporterade att John Terry antagligen hade brytit ett ben i ena foten. Paniken spred sig och vi började rita om sidor och titta på alla de spelare som drabbats av “metatarsal injuries” före stora turneringar (Beckham, Gerrard, Rooneyx2, Owen, Murphy, King et al).

Några timmar – och mycket svett – senare meddelade Terry att han hoppas spela FA Cup final mot Portsmouth på lördag. Där ser man…

**********

Cardiff City slog Leicester City på straffar och även om det walesiska laget kanske förtjänade att gå till Championship play-off finalen så kan man inte annat än tycka synd om Leicester. De hade förlorat hemmamatchen med 1-0 och hamnade i underläge med 1-0 på Cardiff City Stadium – men orkade ändå vända till 3-2 ledning totalt.

Annons

Men så fick Cardiff en straff efter en solklar offside och så blev det straffar. Och där fick Leicesters Yann Kermorgant kortslutning och försökte chippa David Marshall. Katastrof.

Och så blir det alltså Blackpool-Cardiff i play-off finalen… Antingen Blackpool eller Cardiff i Premier League alltså. Spännande.

Och samma säsong som Leeds gick upp till Championship så tar sig alltså Peter Ridsdales Cardiff till play-off final. Nice symmetry.

**********

How the mighty have fallen… Derby County har släppt Lee Hendrie.

**********

Erkie Jerkie: Hur mycket fritid har jag? Väldigt lite faktiskt. Just nu. Och ibland förinställer jag bloggar eftersom de har skrivits kvällen före, det är då de dyker up klockan 08.00…

**********

Har en veckas semester (igen som Sir Ryan Giggs sa bland kommentarerna) snart och undrar om det är någon som vill gästblogga. Och var inte så fega nu. Det måste väl finnas en hel del av er som vill visa vad ni går för. Signaturen Linhem i stort sett klar redan. Ser fram emot hans blogg.

Annons

Skicka gärna ett mejl och berätta vad ni vill skriva om.

**********

Aston Villas ägare Randy Lerner har sagt att Martin O’Neill kommer att fortsätta som tränare men att han måste sälja spelare först om han vill köpa in några nya spelare. Klubben förlorade runt 500 miljoner kronor 2008-09 säsongen.

**********

Arsene Wenger har sagt att han tänker köpa en anfallare i sommar och spendera resten av pengarna på backlinjen. Man får väl utgå från att en målvakt ingår i “backlinjen” då…

**********

Burnley kommer att behålla Brian Laws som tränare… Känns inte som om fansen kommer att bli överlyckliga över det beslutet.

**********

Birmingham vill köpa Charles N’Zogbia från Wigan.

**********

Jag behöver köpa nya kläder.

**********

Portsmouth vill ha Gus Poyet som ny tränare om Avram Grant tar över West Ham.

Annons

**********

Jamie O’Hara vill inte sitta på Tottenhams bänk nästa säsong utan lämnar hellre klubben han har hållt på sedan barnsben om han inte tar en plats i startelvan.

**********

Ha en trevlig helgdag. Imorgon blir det FA Cupfinal-förhandsblogg (är det verkligen ett ord)? och tänkte fokusera mig på Avram Grant då. Låter det som en bra idé?

Publicerad 2010-05-13 11:06

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto