Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det

Ekwalls blogg

Fredag 5 januari kl 00:39
Jag är grymt förtjust i bollsporternas blåbärsnationer…jag vet inte varför, det bara är så…o det gick inte att låta bli att uppskatta den lite lufsige 38-årige belgiske målvakten Patrick Buzaud.
Han såg verkligen inte yngre ut o hans uppvärmning fick Slangen Wislanders gamla morgonträninsgymnastik att framstå som ett hetsigt spinningpass.
Förbundskapten Linnel berättade att hela svenska truppen trodde, inför VM-kvalmatcherna förra året mot Belgien, att Buzaud var överledare i Belgien eller nåt.
Men han är bara en enkel kille från utkanterna av Liege som kör budbil när han inte spelar lite handboll på fritiden…o nu fick han åka till Sverige o möta Kim Andersson o några andra idoler.
Buzauds mål var att släppa in max 35 bollar.
Jag vet inte varför, men jag gillar sånt.
***
Som vi satte cha-chan idag, jag o Carin!
Med hjälp av Jessica o hennes polare Wictoria fick vi låna en träningslokal Badapaltset i Vänersborg o på två timmar fungerade dansen som aldrig förr.
Det kändes som en befrielse.
Risken finns att det går käpprätt åt Eslöv när vi tränar igen på samma ställe klocken 10:00 fredag…men skitsamma, idag kom beviset – det KAN gå!
***
Så usla som Sverige var i första halvlek mot Kalle Anka-Belgien har jag nog aldrig sett ett svenskt handbollslandslag tidigare, i alla fall inte live.
***
Getingen jagade på idag, med fotograf på träningen o därefter längre telefonintervju.
Jag vet inte riktigt vad de hade i kikaren den här gången, även om jag har mina onda aningar.
***
En liten fågel viskade i mitt öra att Bladet satt inne med nyheten om Magnus Hedmans vadskada redan för drygt två veckor sen…men så blev det jul o sen kom det sig så jäkla illa att arbetspasset efter helgledigheterna jobbade den där killen som har så himla svårt att skriva ut texterna i tid.
Nedrans oflyt, alltså!
***
Carin efter Sveriges usla första halvlek o 17-12 mot blåbärs-Belgien:
"Vaddå dåliga, jag tycker Sverige är skitbra…de leder ju med fem mål!"
***
Måste ändå få säga att Guds Son o Jenny Ö är ett av Nyhetsmorgons i särklass bästa programledarpar.
***
Långskånken från Växjö ser nyförälskad ut.
***
Jag o Carin stannde hyrbilen i Grästorp o gick på gatukök.
Jag fick inga flashbacks direkt, men jag har varit i Grästorp någon gång i mitten på 80-talet efter en het disconatt i Skara tillsammans med lumparkompisen PAB…det var innan han blev stora tidningschefen o lika formell som ett glas Ramlösa på ett styrelsemöte.
***
Se alltid även

Annons
Publicerad 2007-01-05 00:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto