Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Om Sir Alex vill, d

Ekwalls blogg

Fredag 5 januari kl 16:41
Shit, en vecka kvar!
***
Om Ferguson o United gör allt för att försöka behålla Henke Larsson fram till sommaren så tror jag säkert att de kommer att lyckas.
Men vad händer med HIF?
Henke kanske borta under våren, Granqvist i Wigan, Shelton kanske på väg till England, Daniel Andersson i kontraktsdiskussioner…de sitter i ett knepigt läge under januari i Helsingborg eftersom de får ägna mest tid åt att behålla sina spelare o mindre tid att hitta något nytt som kan täcka upp.
***
Det känns bara bättre o bättre.
***
När Getingen publicerade uppgifterna om att Barsom var på väg till grekiska andraligan, då hade Bladets nätredaktion bara hunnit klart med ingressen.
Men nyheten hade nått redaktionen långt innan den publicerades hos alla andra.
***
Björn Runström är hur cool som helst som inte piper om att han inte får speltid i Fulham…vem hade trott att han skulle få det direkt?
Runström må vara en primadonna i mångas ögon men han gråter inte över spilld mjölk…han tar den hårda engelska proffsvärlden som en man o han är en jävel på att handla snygga kläder.
***
Träning i Vänersborg idag igen.
Imorgon är jag o Carin tillbaka i de vanliga danslokalerna igen.
Fyra timmar inplanerade.
"Du ser helt sönderdansad ut", sa konduktören när han rev min biljett.
Han visste inte hur rätt han hade.
***
Dagens stora sensation som nått mig: Fotbollförbundet erbjuder några sportjournalister att åka med deras chartrade plan som ska åka från den ena omöjliga destinationen i Sydamerika till den andra.
Om du bara visste vilken ofattbar revulotion detta är!
Är det för att Guds Son åker istället för mig?
***
Izor o Latte trodde såklart att inte att det var sant när Carin förklarade att jag kunde ta ett o annat danssteg numera…men de var som alltid så förbaskat trevliga o de bjöd på lunch på sitt eget Husaren, Skövdes coolaste hak.

Annons
Publicerad 2007-01-05 16:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto