Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Wikeg

Ekwalls blogg

Tisdag 9 januari kl 22:53
Wikegård är för skön, bara riktiga män talar ut i FHM.
Jag håller med honom, det filmas för mycket i fotboll o det har vi diskuterat förut på den här platsen. Det är en avart som jag fortfarande anser är upp till spelare o ledare att ta tag i o förändra..det kan aldrig vara domarens fel att spelare ständigt försöker fuska.
Och visst finns exhibitionister i fotbollens värld…men ishockeyn är inte annorlunda, alla åker inte omkring o är Jimmie Ölvestad, alla är annorlunda på sitt sätt tack o lov…o det är ju inte precis så att NHL-proffsen kommer till matcherna i enklaste jeans o billig täckjacka, de glider in i värsta bilarna o rätt påkostade kläder…inte mig emot, men så är det.
Om de spottar på varandra vet jag däremot inte, men de brukar slå varandra med rätt hårda pinnar över rygg o armar ibland.
Däremot:
* Vad jag har förstått filmas det en hel del på hockeyrinken också…hur ofta som helst ser jag spelare överdriva när de faller eller "sitter fast" efter trippingar o hakningar…det ser inte lika illa ut som i fotbollens värld utan hal is, klubbbor i vägen o skydd…men det det är inte ovanligt.
* Spottar någon på någon annan är det förstås äckligt, men att det skulle vara TUFFT att slå varandra med knytnävarna i ansiktet är en myt som känns något för mycket fritidsgård för min smak. Och hur tufft det är att dra en crosschecking med en klubba i ryggen…jag ser det hur ofta som helst…det vet jag inte, men i min värld känns det bara fegt.
* Jag ser minst lika mycket hårgele i omklädningsrum i NHL som jagser i ett fotbollens omklädningsrum, om det inte råkar vara italienskt.
* Var det inte Wikegård själv som blekte håret, by the way?
Men annars håller jag med honom.
Och jag vet att han säger det bara för att retas lite.
Jag har koll på den retoriken, om vi säger så.

Annons
Publicerad 2007-01-09 22:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto