POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
12å

Viktigast var att m

Lördag 13 januari kl 23:08
Så var det gjort.
Det gick väl inte precis som en dans, men med tanke på att jag var fullständig novis i cha-cha-cha när jag började träna för fem-sex veckor sen så är jag nöjd med 15 poäng.
Jag var vettskrämd.
Men vi hade förbannat roligt o det var vår målsättning…det är ett underhållningsprogram, vi ville ha kul, vi ville att tittarna skulle ha kul…om alla hade dansat perfekt hade Lets Dance inte varit mycket till underhållningsprogram.
***
Zlatan tar Inter till nya höjder o Elmander sänker Lyon.
Jag vägrar vara pessimist när det gäller svensk landslagsfotbolls närmaste framtid.
***
Mitt i hela koreografin goofade jag fullständigt o hittade på helt egna steg, förvisso i takt men ändå…jag hann se paniken i Carins ögon, men jag var förvånansvärt lugn ändå o var snart i fas igen…det känns ju lite korkat att hitta på egen koreografi när man stått o övat på en o samma i flera veckor.
Men ingen märkte nåt, det är det som är det fina i kråksången…det syns ju om det är kryckickt o stelt o så, men ingen vanlig människa upptäcker ju om man tar fel steg.
***
All som skrattar åt Nannskog…hade han gjort lika många mål i Sverige som han gjort i Norge hade vi höjt honom till skyarna som den stora allsvenska skytteguden.
***
Tack alla för schyssta mejl o mängder o SMS…det värmde, jag har aldrig varit med om maken till uppståndelse i min mobil.
Alla verkade positivt överraskade.
Alltid något. Och tack än en gång!
***
Om Henke väljer att självmant åka tillbaka till Helsingborg stavas det KARAKTÄR.
Och så otroligt starka band till familjen.
***
Vi killar i Lets Dance samlades på Mårtens rum o tog vars 1 cl rom, en timme innan vi skulle dansa.
Man kan ju inte dansa helt spiknykter.
***
Jag tycker inte Stephenson är en helt glasklar AIK-värvning…lite väl trög i mina ögon.
Men Norling har såklart en plan här, ska bli intressant att se vilken.
***
Jag är fortfarande förbluffad…helt ärligt…över att mitt namn skulle vara så säljande som kvällisarna tycker…nytt löp idag.
Men jag ska inte gnälla, jag visste vad jag gjorde när jag mig in i Lets Danceriet o så snart det här är över så ligger det en fisk i tidningen…dessutom gjorde påläggskalven Sandahl ett gott jobb, intervjun i Bladet har jag inget att säga om.
Nu dyker såklart allehanda människor upp o tycker att jag är för mycket i blaskorna…alltid är det något som är fel, hur man än gör…men jag ringer inte precis upp tidningarna själv o ber de skriva, jag får frågor o svarar på frågorna…som journalist känns det lite konstigt att kräva svar av intervjuoffer normalt o sen välja att INTE svara på frågorna.
Det finns ingen strategi.
Det är bara lite mycket nu o sen blåser det över, jag var "oskriven" innan (jämfört med många andra), i fortsättningen är det inte lika hett att skriva om.
Och är man med i leken får man nog snällt leken tåla.
Som Treutiger sa idag…med all rätt…man kan inte ställa upp på intervjuer o sen gnälla över att tidningarna skriver det man säger.
***
När TV7-Virtanen skriver "jag o Fredrik Lindström är konkurrenter" – då är det verkligen storslagen HUMOR.
Undrar just om Fredrik sitter o frossar när han lägger upp strategin om hur han ska lyckas hålla sig på rätt sida TV7-Virtanens tittarsiffror.
***
Quickstep-träning redan idag. Tre timmar.
Dags igen imorgon.
Fredag närmar sig med stormsteg.
Och "alla" som skriver att de inte ser Lets Dance tittar som vanligt på Discovery Channel.

Publicerad 2007-01-13 kl 22:45
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå