Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ett annat sk

Ekwalls blogg

Onsdag 17 januari kl 19:31
Man kan alltid dra ned till Konsumtionsföreningen.
Hade inte Wilma, 7 år, fått för sig att mina makaroner med färdiglagade köttbullar, lite grönsaker o ketchup är en smaksensation så hade vi alltid varit där.
Här i trakterna kring Apple Bay säger vi bara "KF".
Det är sannolikt landets bästa "närmaste" restaurang.
Esat har drivit den i drygt tio år o man kan alltid sätta sig framme vid bardisken, beställa o prata all världens begivenheter med Esat.
Men mest poker, Esat är grym i texas hold’em men också en del fotboll…här är han inte lika vass o när Assyriska var i allsvenskan slog han vad 5000 papp me mig om att Södertälje-laget skulle klara sig kvar…rätt lättförtjänta pengar.
I köket står Murat…en mästare bland grytorna…som har en viss förkärlek för Fenerbahce o är mellersta Sveriges i särklass sämste tippare.
Han får en enkel pasta med mozzarella, färska tomater o champinjoner att framstå som gudomlig.
KF är en bra restaurang, inget vanligt kvartershak o knappast något sjapp…hit in smyger fina folket in från villorna i trakten o njuter av menyn, på den finns en grym biffstek men jag är mest förtjust i en grillad halloumi med sallad på bland annat små äppelbitar.
Efter tidigt morgonmöte med Kapten Haddock, sex timmars quickstep o jive på ett stumt trägolv, besök hos skräddaren/kläddesignern Stefan, snabbvisit på Ica o hämtning i skolan så hade ingenting i hela världen kunnat få mig att stå framför en spis.
Så jag o Wilma, 7 år smög in på KF…småsnackade lite med Anette, CJ o Murat…tog en carbonara o en rätt svår köttfärspizza.
Det var en härlig avslutning på en lång dag.
Man kan liksom alltid dra ned till Konsumtionsföreningen.
Och det är ett av skälen till att jag verkligen älskar detta Apple Bay.
***
Läs alltid även

Annons
Publicerad 2007-01-17 18:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto