POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
12å

T

Lördag 20 januari kl 19:30
Räddad av gong-gongen, när domaren hade räknat till nio.
Nu gäller det bara att resa sig, skaka av sig det värsta o ge sig rakt in i nästa dans…jive, sprattelbendansen…har inte den blekaste om det passar mig överhuvudtaget men det känns bara bättre o bättre…herregud jag som aldrig tagit ett vettigt danssteg i hela mitt liv fick samma antal poäng som exempelvis den vidunderliga Anna Sahlin, det är ju ändå rätt stort.
***
Det kan vara svårt att förstå för folk som inte är insatta, men att vinna med sex bollar borta mot Bosnien är mycket bra.
Handbollslandslaget är nu med ena benet i det avgörande EM-kvalet i idrottsvärldens sjukaste kvalsystem.
Nu avgör lotten motståndet.
Det kan bli superklass, det kan också bli Kalle Anka.
Handbollens mästerskapskval är som att köpa en skraplott på Ica.
***
Det är helt ofattbart hur Lets Dance påverkar o berör människor överallt…var man än är ska det snackas dans, jury, Carin (gissa vad alla killar frågar?), cha-cha, quickstep, David, Agneta, Brandeby såklart…massor me Brandeby, svartsjukedraman o så många vill att man ska visa ungefär hur det går till o andra ska förklara exakt hur man egentligen dansar.
Danny Wess av alla skulle häromdan berätta för mig hur jag skulle vicka på höfterna, ni som känner er Danny Wess inser ju humorn i det…men priset var givetvis när Bombaren idag ville förklara o betygsätta, han som på sin höjd fixar Östermalmsbratt-dansen…den när de står framför sin stol vid sitt bord me skumpakylare o på sin höjd rör sig någon millimeter från sida till sida samtidigt som de gör allt för att hålla tillbakaslicket på rätt plats o lilla gucciväskan i armvecket…de vägrar alltid att röra sig fyra centimeter från sitt bord, för i dansen ligger också statusen att synas vid just detta bor inför juryn bestående av folk utan bord, den såkallade pöbeln.
Nåväl…det är kul med engagemang o detta stora intresse för dans i alla former.
***
Vad hände, Chelsea?
***
Det är ju bara en lek…jag tyckte både Birgitte o rumpchocks-Ryding sa det så bra i direktsändning…men jag skulle förstås ljuga rätt tungt om jag inte tyckte det kändes ganska tillfredställande att ta mig vidare från omgång 1 efter att ha blivit fullständigt nedsablad som dansämne av spelbolag, självutnämnda experter o en hel del polare.
Jag kan verkligen inte dansa som en Astaire, men jag är lite småstolt över att jag fixade så pass hyggligt att jag tog mig vidare efter att ha börjat från noll för några veckor sen utan något som helst sinne för koreografi med mina krumma, klumpiga fotbollsben.
***
Det finns ingen människa jag träffat ännu som riktigt har förstått vad som krävs eller inte krävs i tidningars betygsättning efter det att Rade Prica fått en 3:a (av 5) efter landskampen mot Equador i torsdags.
***
Det fina folket sågar förstås Lets Dance o tycker att det skit…jag utgår från att de som vanligt tittar på Discovery Channel.
Med tanke på hur mycket det talas om det o skrives om det så är det förstås lite underligt att kan betraktas som så usel TV-underhållning (för det ju vad det ska vara) av fina folket.
De som egentligen inte tittar på det…det är samma människor som aldrig sett Bingolotto, aldrig tittar på såpor o bara läst skvallertidningar nån gång då o då hos tandläkaren.
***
Jag tror på Henke Larsson i Helsingborg till våren först när jag ser det.
Men Paulinho låter däremot som ett smart tänkbart nyförvärv för Shelton.
***
Erica dansar som om det vore på riktigt

Publicerad 2007-01-20 kl 19:00
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå