POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
12å

Proffsgalan var lika mycket lyteskomik som Lets Dance

Söndag 28 januari kl 19:09
Proffsboxningsgalan i gårkväll var sannerligen STOR underhållning på alla sätt o vis.
Det var inte mycket till vettiga boxningsmatcher…men det finns alltid en speciell mystik kring proffsboxningen som jag motvilligt måste erkänna att jag uppskattar.
Det kan vara på gränsen till lyteskomik…som igår, herregud såg ni ukrainaren som lekte pajas, såg ni Sandells "motståndare", såg ni The Swinging Swede, herregud!…det kan vara gapande boxare (Colliander) som påstår att de boxats med bruten hand, det kan vara taffligt på alla håll o kanter o det kan vara en publik vars bakgrund man inte gärna vågar rota närmare i…ja, det kan vara precis allt tänkbart i en värld med ganska många väldigt mörka glasögon, men det är nästan omöjligt att sluta titta på det.
Det var fyrarondersmatcher o det var första gången på 37 år, så jag förstår att det inte gick att plocka fram världsklassboxare…men vilka lirare arrangörerna hade snokat upp.
Jag lovar, om Åsa Sandells motståndare Miss Tiffany har varit nere på gymet mer än 20 gånger det senaste året då tror jag hon ljuger…Sandell hade haft större problem om hon ställts mot en sandsäck på hjul.
Det var som om man var på cirkus.
Starke Adolf var en hårig norsk-ryss med mycket att hålla i, clownen kom från Ukraina o han fick god hjälp av sin kollega The Swinging Swede from Minnesota som säkert svingat en del på senare tid, men mest bägare.
Och på vilken nivå svensk proffsboxning befinner sig gentemot sponsorer o allmänhet fick vi se när Åsa Sandell skred till verket med en tafflig tyglapp på bröstet med sin stora sponsor för kvällen…Bulltofta Kött…inte Volvo, Ericsson, ICA, Scania eller ens Scandic Hotel utanför Norrköping…däremot Bulltofta Kött…o senare på kvällen när det skulle tas ett glas på nattklubb i Göteborg fick Sandell inte gå före i kön utan lugnt ställa sig längst bak…så mycket för den kvällen av fame o starquality.
Men sevärt var det…o till o från ganska likt Lets Dance…en hel del lyteskomik, humor o snedsteg…men sannerligen kul att titta på.

Publicerad 2007-01-28 kl 18:45
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå