POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
12å

Som sagt…jag tror p

Tisdag 30 januari kl 15:26
Oj!
Jag skrev det några gånger förra året…orkar inte leta i arkivet…att jag tror på Zlatan i landslaget först när jag ser det.
Jag tror inte att Lagerbäck bluffar.
Men det som sades vid preskonferensen inför de senaste EM-kvalmatcherna i höstas var ju ganska tydligt på sitt sätt…jag gjorde en krönika om det…för Lagerbäck sa ju bara att "allt var tillbaka till det normala igen" o aldrig att det verkligen var ett "ja, jag är tillbaka i landslaget om jag blir uttagen".
Att Zlatan har sagt till Lagerbäck att "han inte känner för det" förvånar mig inte ett enda ögonblick, jag kan se det framför mig.
Jag tror nämligen att Lagerbäck känner sig mer kompis med Zlatan, än Zlatan är med Lagerbäck.
Och jag undrar vad förbundskaptenen nu tänker innerst inne, trots att han såklart säger att "inga dörrar är stängda".
Det är vansinnigt tråkigt att Sveriges just nu bästa spelare inte vill vara med i landslaget, men jag hävdar fortfarande med bestämdhet att vill man inte vara med så behöver man inte, det går inte att tvinga någon.
Och utan Zlatan slog vi Spanien o Island borta, vi får inte glömma det.
Slutligen…enligt obekräftade uppgifter är Bladets otroliga story IDAG om att Zlatan IGÅR tackade JA till landslaget en text som de började skriva på när nyheten släpptes strax före jul.
Bara det att det ju ibland kan ta sån tid att skriva ut texter på Bladet o det var först igår den var färdigskriven uppenbarligen…men blev möjligen någon feltajmad.
Eller hur?

Publicerad 2007-01-30 kl 15:12
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå