POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
12å

Zlatan behandlar Lagerb

Onsdag 31 januari kl 09:52
I skuggan av Zlatan-debatten har det stora frågetecknet helt kommit bort efter Lagerbäcks senaste uttagning…Rade Prica rakt in i "riktiga" truppen.
Hur fan gick det till?
Ni som såg matcherna från Sydamerika får gärna komma med svar på den frågan.
Själv hävdar jag bara ännu en gång att vi är väldigt många som kan se väldigt olika på fotboll världigt ofta…det kanske inte är svårare än så o det måste man lära sig att acceptera.
***
Det där faxet som skulle ha skickats till Odd Grenland skulle jag gärna se.
***
Precis som väntat…så fort von Schlebrügge blev proffs i en klubb utomlands så blev han uttagen i en "riktigt" landslagstrupp.
Det slår nästan aldrig fel.
***
Kepsen lyckades få igenom ännu en krönika som var smått förvirrad o byggde på den där kalkonen om att hans redaktion aldrig hann skriva ut Henkes nyhet.
Så här 1: Om nu Bladet upptäckte att den tyska sajten Kicker hade nyheten före Långe Lundh om Rosenbergs övergång till Bremen, varför hävdade då Bladet att Rosenberg var nästan klar för Charlton samma dag?
Så här 2: Med den förstasidan i rosa Bladet…ja, den är helt oslagbar!…med vinjetter som AVSLÖJAR (större än någonsin) o BÄST I NORDEN…där det skreks ut att Zlatan tackat ja till landslaget (vilket ju Gazellen konfirmerade redan före jul)…så var förstås Kepsens krönika om lögner nåååååågot feltajmad.
Så här 3: Ja, jag vet att tittare o läsare kan skita i just den här interna mediadebatten, men det går inte att låta bli…sorry.
Så här 4: Det är Anrell som påpekat att mina små stick på Kepsens klassiska krönika inte har varit helt populära på den rosa sportredaktionen, men så hårt trodde jag aldrig att det skulle ta.
***
Om ni nu tänker efter lite så upptäcker ni att Zlatan behandlar Lagerbäck precis som han alltid behandlat journalister o många andra människor i sin omgivning.
Känner han sig illa behandlad EN GÅNG så släpper han det ALDRIG.
Långsint är bara förnamnet.
***
Så mycket skit som jag, Långe Lundh o Esk fick ta för att vi var tveksamma till Lagerbäcks underliga "underförstått" i samband med Zlatans "ja tack till landslaget igen" i november inför Elfenbenskusten.
Sanningen är att vi inte fick några som helst besked den gången, även om inte just det var underförstått.
Men jag förmodar att allting är Lasse Richts fel.
***
Markus Jonsson var en rolig uttagning.
***
På något vis tycker jag det är trist att Lagerbäck ska behöva få stryk för den där Westlife-videon i samband med Fotbollsgalan….jag menar, när han äntligen gjorde något roligt o annorlunda…något som media alltid "kräver" att han ska göra…ja, då får han det i nacken.
Lite surt.
***
Tidigare fick jag alltid Zlatan-mejl där 90 procent var FÖR, 10 procent EMOT.
Nu har det sakta men säkert vänt, det är nästan fler som är EMOT nu…
Jag hävdar fortfarande att vill man inte vara med i landslaget så behöver man inte.
Men man blir inte särksilt populär om man skiter i att vara med för att man är sur.

Publicerad 2007-01-31 kl 09:22
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå