Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Avdelning Underliga Mejl

Ekwalls blogg

Torsdag 1 februari kl 15:56
Ibland får man de mest underliga mejl.
Det här ramlade in precis o är ett av de "bättre" på länge…avdelning "tittare med stenkoll".

"Hej Ekwall !
Egentligen borde jag vända mig till tittarombudsmannen med denna fråga men du har antagligen ett bättre svar. Jag kan helt enkelt inte sluta tänka på detta.
Jag är en medelmåttigt sportintresserade kvinna som är mer än medelmåttigt intresserad av Zlatan. Jag förstår verkligen att ni på TV4 sporten är
maximalt upprörda över Zlatans senaste utspel och tycker det är bra journalistik/service till tittarna att ni vrider och vänder på problemet i olika former som ditt kåseri tex.
MEN – igår morse mitt i sportnyheterna på morgontv så dyker det upp en märklig video där du mimar till Take That tillsammans med övriga som Zlatan-deppiga män. Jag såg jag inte riktigt hur detta inslag introducerades men det var det märkligaste ögonblicket i TV jag någonsin varit med om. TV4 sporten tar helt okritiskt Lagerbäcks parti? Hade det varit Hey Baberiba hade jag skrattat ihjäl mig, men morgon nyheterna är ju inte riktigt platsen för ironi – eller ? Den fråga som kvarstår måste ju vara – om Zlatan
överhuvudtaget funderade på att dyka upp igen, tror ni att detta inslag hjälpte?
Lycka till !
Amelie Edlund"

Annons

SVAR: Tack för ditt mejl. Kul att du visar intresse. Jag är inte med i den videon du refererar till, jag hoppas nu bara att du förväxlat mig med Peppe Eng o inte med Lagrell! Videon släpptes inför Fotbollsgalan i november o är alltså inte nygjord.
Men du kanske drev med mig från början till slut?

Publicerad 2007-02-01 15:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto