Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Har du tid o pengar s

Ekwalls blogg

Fredag 9 februari kl 10:00
Jag vet inte riktigt vad som har hänt…men i nån sorts trötthetsslummer igårkväll såg jag sportsändningar söndermatade med glädjescener från ett VM-guld i…ja, jag tror det hette skidskyttemixstafett.
Skidskyttemixstafett!
Jag missunnar inte någon någonting…o killarna Björn Ferry (ett av idrottsvärldens coolaste namn) o CJ Bergman verkar till skillnad från mintkolan vara hur sköna som helst…men skidskyttemixstafett, herregud…det är ju mer konstruerat än någonsin nordisk kombination.
Jag hade inte en blekaste aning om att det existerade, men när jag såg TV-sporten igår trodde jag ett tag att Sverige vunnit guld i fotbolls-VM.
***
Såg även – för blott andra gången – ett pratprogram med en kille som gärna vill vara anonym, men vi kan kalla honom Hyland.
Populärt att såga i dessa tider.
Jag tyckte det var helt OK, lagom småputtrigt o kul studiomiljö.
Men det dök plötsligt upp en "hemlig gäst" o blev hur djup som helst…o jag förstår inte riktigt, det tog udden av Björns Skifs intressanta resonemang o plötsligt var det två gäster o tre huvudpersoner o ja…mischmasch…utan någon bestämd riktning, vilket inte riktigt är den linje som ligger för en kille som vill vara anonym, men vi kan kalla honom Hyland.
Men, som sagt…programmet verkar ha fått oförtjänt dåligt rykte.
***
Det är stor humor när Sydsvenska Dagbladet Snällpostens pensionerade Åke Stolt skriver att JAG är fåfäng.
Och än en gång…varför är det alltid bara journalister som ska avgöra när andra journalister är trovärdiga eller mindre trovärdiga?
Kan man inte bara överlåta det till läsare o tittare? Är det inte just DE som vill bestämma det själv?
***
Nyhetsmorgon direkt från Åre är vansinnigt divigt.
***
Aldrig förr har jag träffat o läst så många människor som kan så mycket om dans o ska förklara hur det EGENTLIGEN ska göras.
Jag inser att jag dansar som en kratta, trodde inte det fanns så många kollegor som var så överjävliga själva…
***
Skidskytte är däremot en utmärkt TV-sport på alla vis. Det är ju därför tyskarna älskar den sporten i mycket högre grad än vanlig längdklösning.
***
Spana in Långe Lundh o Pontan i mystisk dans-trance på https://www.tv4.se/letsdance/patrick_carin
***
Ikväll:
Har du tid o pengar så dansar du min samba…men framförallt; har du tid o pengar så ringer du 099-41405…du kan ringa redan nu.
Tack!

Annons
Publicerad 2007-02-09 10:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto