Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jag har inte m

Ekwalls blogg

Lördag 10 februari kl 12:12
Tillbaka till ett vettigt liv igen, då.
Vi var ganska nöjda med vår samba men när juryn fläskade på med högre poäng för våra närmaste "konkurrenter" Harald o Yvonne…då förstod vi att vi låg väldigt risigt till.
Men sånt är livet, vi åkte ur ur en tävling som knappast var på liv o död…man får ta det för vad det är…o jag är rätt nöjd ändå…det fanns "ingen" som trodde att vi skulle hanka oss fram så här långt, spelbolag, självutnämnda experter, Tony Irving o faktiskt jag själv…alla trodde att vi skulle åka direkt.
Jag tycker mest synd om Carin som nu måste ut o söka jobb…själv går jag ju bara tillbaka till ett normalt liv igen.
Det innebär bland annat att jag slipper stå o traggla vals i sex timmar imorgon.
Och kan ni tänka er så fiffigt det blev nu, med lika många kvar i de två olika grupperna som ska dansa standard respektive latin…helt perfekt.
***
KNÄCKT AV TÄVLINGEN…"Jag kan inte dansa"…dundrar Getingen på med idag.
Herrijisses vilken fetvinkling utan något på fötterna.
Jag kände mig inte särskilt knäckt när jag vaknade i morse i alla fall…trots ett par timmar på stan i natten (ledsen, Anna Book men det kan ha hänt att det var alkohol i drinken jag tog!)…det är ju snarare tvärtom, vilket jag påpekade tusen gånger igår: dansandet, umgänget, livsstilen har fått mig att må bättre än på många år.
Det var förstås inte så sprakande att nämna i en text, men "knäckt" blir ju bara pathetic i sammanhanget.
Jag mår oförskämt bra!
Däremot är det förstås sant att "jag inte kan dansa"…det gäller att ha viss insikt…men det kan väl knappast ha kommit som en nyhet igår…
***
Anna Book kan inte ha varit på särskilt många eftersittningar av klass om hon tycker det sups för mycket i Lets Dance-gänget.
***
Tobbe Trollkarl har varit min favorit sen jag såg honom sätta sin första dans efter trekvart…med den talangen för dans, den utstrålningen o det tittarstödet känns han oslagbar.
En 7:a av jurymedlemmen Maria Ö…det var en poäng som gavs till ett antal andra par som aldrig ens var i närheten av Tobbes show…hur tänkte hon där?
***
Anna o Erica är farligaste konkurrenterna, men de måste sätta sina danser…annars riskerar de att ryka hela tiden.
***
"Grattis", sa en av deltagarna till mig efteråt…han/hon vill ingenting hellre än att det ska ta slut så snart som överhuvudtaget möjligt…
***
Mest synd är det förstås om Carin som fick ta sig an ett hopplöst fall…det är svårt att göra underverk i dans med en människa som är stelare än en telefonkiosk.
Carin, om någon, hade varit värd att få vara kvar i tävlingen.
***
Så här:
Vi gick från noll förtroende hos tittarna o det blev bara starkare o starkare….det är en seger det också.
I dagens tidningsomröstningar på nätet fick vi med "bred" marginal bättre stöd än andra par o var faktiskt helt i nivå med en del som tidigare varit stora favoriter.
***
Jag kommer trots allt att sakna ett superskönt gäng o inte minst mina allra bästa träningskompisar Erica/Daniel o "kärleksparet" Martin/Cissi.
***
Alla ni som gastar över att Brandeby är kvar…lägg ned.
Han gick i o för sig på klack (man får ALDRIG gå på klacken i samba) under hela dansen igår o fick fyror i poäng…samma som exempelvis Martin fick av en domare o helt i nivå med oss (tre 5:or)…men Let’s Dance är ju inte ett dansprogram i den bemärkelsen…det är ett underhållningsprogram med olika karaktärer o olika förutsättningar, det är ju det som gjort formatet så oerhört populärt i alla länder…är man ute efter att se riktigt bra sportdans, då får man söka sig till "riktiga" tävlingar.
Om alla hade dansat helt perfekt hade det här varit ett rätt grått o trist program.
***
Utan produktionspersonal av högsta klass (Pia, Mia Stalin, Douglas, Alex, Janca o många, många andra) hade det här varit mycket, mycket tråkigare.
***
"Du var inte värd att åka ut", sa alla domarna till mig igår.
Jo, man tackar.
Kanske skulle tänkt på det när ni lyfte era poängspadar istället?
***
Jag vann i alla fall pokertävlingen i samband med tävlingarna, både igår o senast.
***
Slutligen; Carin är verkligen en helt underbar människa o vi har haft en fantastisk tid tillsammans på alla sätt.
På kort tid har hon spridit mycket glädje i mitt liv.
Ett varmt o innerligt tack för det, Carin.
***
Nu…tillbaka till verkligheten igen.

Annons
Publicerad 2007-02-10 11:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto