Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kulan i luften - yes!

Ekwalls blogg

Söndag 11 februari kl 18:45
Fotbollssäsongen är "i gång"…förvisso bara träningsmatcher på konstgräs (förr skrev man alltid på grus, att tänka på alla ni konstgräshatare), men ändå…det känns ändå på något vis i kroppen att det börjat röra på sig under världens längsta försäsong, den till allsvenskan.
Jag noterar förstås kaoset i Hammarby (hur lyckas de ständigt?), Keenes start i Elfsborg, Malmös 1-0 mot ett blandning småklubbslirare, AIK:s 3-0 me Nicklas Carlsson som målskytt o mycket, mycket annat.
Bara sådana där småsaker som man gärna snappar upp här o där innan allvaret drar igång i april.
Skitsamma då att de lag man spelar in i dag kan i princip se helt annorlunda ut när det ska köpas o hyras o säljas under sommaren.
Bland de oändliga dans-mejlen (tacka, tack alla för gott stöd o fina ord) poppar det nu upp ett o annat träningsmatch.analys-mejl.
Ett från en AIK-are var välskrivet o talande på något vis.
För att understryka vikten av AIK:s styrka i februarimatchen mot Sundsvall skrev han…"mot ett SLAGKRAFTIGT Gif Sundsvall"…jag gillar sånt, klart det var ett slagkraftigt Giffarna, givetvis…jag vet inte riktigt hur han kom fram till det, det spelar ingen roll, det är humor ändå…o det skriver jag i kärleksfull anda.
***
Isaksson gjorde en klassisk TV-räddning mot Portsmouth…den hade varit svår att överträffa ens i Buster.
***
Capello såg ju glad ut när Beckham drog in en frispark…not.
***
Anja Pärson!
Nu är hon redan en kandidat till Årets Bästa idrottskvinna – i världen!
***
Olsson meddelar att han är "uppe i backen" i Åre o kollar tävlingar.
Men han menar tydligen i den där målfållan.
Allt annat hade varit en sensation.
***
Om jag har förstått "alla" rätt borde jag o Carin varit kvar i danstävlingen…mejl, läsarundersökningar, vänner, ovänner o vanligt folk som kommr fram…o det är förstås rätt kul att få höra…men det hade också inneburit att jag stått i danslokalen idag o tragglat vals i sex timmar…intet ont som inte för nåt gott med sig, trots allt.

Annons
Publicerad 2007-02-11 18:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto