Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

S

Ekwalls blogg

Formulär 1A: Ska du såga någon, ska du förvränga ett citat lite grann, ska du vara elak eller kanske tillochmed lite oförskämd…se till att i alla fall ha faktauppgifterna korrekta.
En stjärna på Borås Tidning som heter Malin Jacobsson o som lite stolt kallar sig "TV-krönikör"…på småtidningar oftast en roll som nån stackars redigerare får ta sig an…chefen säger typ "Nisse går på Elfsborgs matcher, Greta skriver om morden, Anna-Lena tar politiken, Åke får Melodifestivalen o Malin…ja, Malin…du får titta på TV o skriva om det"…men i alla fall, denna Jacobsson missade Formulär 1A när hon gjorde ett stapplande försök med sågen i helgen, så här blev det i hennes TV-krönika i Andreassons husorgan:

"…Viss tv blir faktiskt bättre på det sättet. Let´s dance, med den stapplande Patrik Ekwall, är ett lysande exempel på sådan tv. När jag liksom Patrik inte behövde bekymra mig om taktens betydelse för Salsan blev plågan av att se honom lättare att leva med.
Det kan inte ha varit lätt att lära kylskåpet Ekwall att dansa, det förstod jag om inte annat när jag senare hörde honom tala i reprisen. Med ett belåtet leende deklarerade han nämligen att det han uppskattade mest med dansen var kläderna, vilket man har minimalt av i just salsa, och ändå dyker han själv upp i en kroppsstrumpa från tidigt 70-tal.
Han är nog inte en av de smartaste humrarna i buren den där Ekwall."

Annons

SVAR: Alltså: jag vet inte hur det är med salsa-takten, jag vet inte ens hur det är med kläderna i salsa.
Vad jag däremot vet är att vi alla dansade (om än som kylskåp vissa av oss) SAMBA som ju är totally different story, det trodde jag du kanske upptäckte när du tog dig tid o dessutom kollade reprisen.
På tal om smarta humrar i en bur.

Publicerad 2007-02-13 19:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto