Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Anja lockade som BP ungef

Ekwalls blogg

Söndag 18 februari kl 18:27
Ibland är det som det är med det här jobbet eller i alla fall med mig o den förbannade vintern.
Anja o Co skulle vara på scen kl 17 i Kungsträdgården.
Jag o foto-Soffan såg till att vara där 16:00, tog en snabbfika på ett fullkomligt bedrövligt café sidan om scenen (tror det hette Söderbergs) me inköpta delicato, Liptons påste, förfallen inredning o fem spänn för att man skulle pissa, trots att man lagt åttio redan på två koppar te o en mums-mums…men 16:30 stod vi på plats…jag i min favorit-Richmond-jacka, ett par gamla slita replay-jeans, ett par vita stickade handskar jag fick låna av foto-Soffan, en rätt svår Paul Smith-halsduk o de vansinniga kängorna från Gucci som jag hittade inne på ABCD i Göteborg.
Det är inget fel på kängorna, men de är inte varma.
Och när klockan var långt över 18 hade inte något alpint landslag dykt upp o jag hade för länge sen tappat all känsel i hela kroppen.
Bortsett från det – det var en total missräkning av det alpina förbundet att överhuvudtaget göra det här.
Jag menar…det var ju inte precis VM 94-hype, det var inte Foppa- o Sundin-feber…det var inte ens drag som kring ett landslag alla redan har glömt, men som vunnit ett VM-guld i ishockey.
Det var snarare mest pinsamt.
När Anjas gäng flögs via helikopter o flyg för att ta emot "folkets hyllning" så kom det inte mer folk än vad Brommapojkarna hade på sina matcher i Superettan.
Det måste ha varit "sådär" för Pärson, PH o Järbyn att komma dragandes i poliseskort från Arlanda o upptäcka att Jörgen Jönsson drar 10-12.000 fler till Kungsan efter ett VM-guld nånstans.
Lite trist, givetvis…men du drar inte ut bortskämda stockholmare en söndagkväll i svinkylan för att vinka, klappa o säga hej till Anja Pärson.
Jag vet inte riktigt om det säger mest om stockholmare, hockeyfansen eller Anja Pärsons dragningskraft.
***
Jag har fortfarande inte hittat någon som kan förklara vad aggressiv snö egentligen är…testade med Mulle o plåt-Suvad idag, de känns lite alpina sådär…men ingen visste riktigt säkert.
I SvT har de pratat om aggressiv snö som om vore det den naturligaste sak i världen.
Jag tycker det låter livsfarligt.
Jag ska kolla med Järbyn när det vankas sommar-volleyboll i Båstad.
***
I vilken Kungsträdgård befann sig de här bägge reportrarna? Inte i samma som alla andra, kan jag lova. Se https://www.expressen.se/index.jsp?a=884533

Annons
Publicerad 2007-02-18 18:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto