Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Har Valencia lite stake s

Ekwalls blogg

Onsdag 7 mars kl 10:02
Ju mer jag tänker på det ju mer förbryllad blir jag…alltså, hur är det ställt i lilla hjärnan om man direkt efter att ha gått vidare genom att slå ut Inter i Champions League bestämmer sig för att fira det genom att rusa rakt ut på planen o dra en knytnäve i ansiktet på en motståndare…vad har man för problem då?
Det räcker inte med att UEFA straffar Navarro å det grövsta, har Valencia lite ordning i ledningen så borde Navarro tömma sitt skåp redan idag o söka lycka i nån annan klubb någon annanstans ganska långt bort.
***
Det är inte svårt att förstå vilken skada Navarro (och andra) gjorde för fotbollen på Mestalla igår kväll när man läser mejl o annat…snacka om att väcka o föda fotbollens o samhällets mörkaste element.
***
Jag förstår fortfarande inte "förslagen" som säger att Valencia nu måste spela inför tomma läktare i Champions League.
Jag förstår ju att klubben måste få svidande ekonomiska hugg efter det här, men varför ska publiken bestraffas för att spelarna slåss?
***
Mängder av intressanta, positiva, kloka o sköna mejl på senare tid…vi ska försöka hitta en form där jag kan publicera mejl inom snar framtid…nu blir det bara ett o annat, mest informativa o sådana där helt sjuka för att vi alla ska få en uppfattning om vilken vacker värld vi lever i…här har du ett sådant som verkligen får solen att skina, från
:

"Tv4 har två solklara töntar. Den ena är Martin Timell, som förutom att han sitter och tokskrattar i Time Out flänger runt på byggmarknader och gör bort sig, med sitt "barnprat".Den andra är väl Du Patrik, som förmodligen är uppmanad av Scherman att tönta för att ge uppmärksamhet till kanalen. Att som journalist " vika" ut sig själv det har vi nog aldrig upplevt tidigare. Hur är det med självföroendet, Patrick?
Har inte den kapitalistiskt ägda kanalen medel att bistå med för att komma tillrätta med dina bekymmer?
Ej TV4-vän
bernth-ivar.henriksson@telia.com"
SVAR: Kära Bernth-Ivar. Trist att du känner så, men eftersom du nu ogillar TV4 har jag ett förslag – titta på någon annan kanal, använd förslagsvis fjärrkontroll. Kan du ändå inte hålla dig från att se på det du ogillar så skarpt, sök hjälp. Sitt inte bara därhemma o kämpa mot din bitterhet.
***
Som sagt; ha en underbar dag…

Annons
Publicerad 2007-03-07 09:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto