Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ny frisyr o eget program - i SvT!

Ekwalls blogg

Fredag 16 mars kl 17:15
Tänk att man äntligen fick leda ett eget program, i alla fall för ett ögonblick…fick bli hos SvT då, de släpper ju fram både kreti o pleti….gästade "hos Jihde" igår som hemlig gäst o bestämde mig för att göra en kupp.
Den lyckades till viss del.
Ta en titt på
o du får som extrabonus en titt på mitt försök till ny frisyr.
***
Borås hela dan.
En färsk rapport från Elfsborgs träning säger att tränare Haglund förfogar över två elvor av allsvensk klass, att Florén…med grym vänstertouch…kan sluta som landslagsman på vänsterbacken, att Svensson den kortare blev skitsur efter en förlust i 5-mannaspelet, att Elfsborgs vackra kanslipersonal bjöd på bakelse till frukostkaffet o att Andreasson inte riktigt är i form för den roll som "allround" han haft på mittfältet under de senaste åren i TV-laget.
Han känns just nu mera round än all.
***
Allsvenska tränarna gnäller på
som gör att du kan spela på vilken som får kicken först i allsvenskan.
Jag förstår, det kan verka känsligt. Kanske tillochmed cyniskt, om man så vill.
Men tränarna känner ju alla till vilken värld de lever i, allt annat vore ju att förtränga verkligheten…det rör sig om en värld där money talks o där aktörerna (även tränarna) tjänar rätt bra stålar.
Och..det är ju inte spelbolagen som verkställer avskeden…den fighten får tränarna ta med divesre klubbeledningar.
***
Örebro SK-Mjällby 1-3, Malmö FF-AGF 1-2.
Allsvenska lagen fortsätter att imponera…en träningsmatch är en träningsmatch är en träningsmatch men ändå.
Mjällby är vad det är o AGF spelar i danska andradivisionen.
Det rapporteras att Ola Toivonen inte kommer till i den roll som Litmanen kan vara så bra i. Nähä? Det är väl inte så konstigt, Toivonen har massor av kvalitet i kroppen men har sällan samma typ av playmaker som Litmanen.
***
Glenn Strömberg hade sannerligen mycket intressant att berätta o gjorde det på ett bra sätt…jag hade kunnat lyssna till honom i timmar, kändes det som.
Sen kom jag in o förstörde allt…det lustiga är ju att jag själv sågat den där idén om "hemlig gäst" som kommer o stör i "hos Jihde"…men vad gör man inte för att förstöra SvT:s program…eller för att glädja en väldigt god vän.
Men jag kan hålla med Bladets Jan-Olov Andersson som tyckte det blev "sådär, men även förstå killen på samma tidning som recenserade TV-sport o som tyckte det var humor.
Humor är nämligen sällan fel.
***
Det fullkomligt brinner av intresse i Borås för Supercupen 31 mars…NOT!
***
Aldrig har en spelare som gjort fyra mål i en 6-0-match mot Enköping blivit så fantastisk över en natt.
Quirino kan måhända vara på gång.
Men man kan kräva MYCKET MER än fyra mål mot dassigt motstånd i en träningsmatch innan man gjort skäl för fjorton (14) millar.
***
Jag kan nästan förstå varför Malmö FF gör "allt" för att behålla Jari Litmanen.
Men vad tycker Ola Toivonen?
***
Uppe på Andreassons rum låg prover på Lars Wallins designade Cavalier.
Ett par sanslösa svarta boots med otroliga detaljer på klacken o väldigt blank i spetsen o de där osannolika smoking-skjort-t-shirtsen som Jessicas dansare hade i Schlagern.
Jag fick autostrada in på Cavalier med huvudsäte en stenkast från Borås Arena…köpte boots, ett par av de där skjortor…både vitt o svart…samt en rätt sjuk svid i svart med vita revärer.
Om Elfsborg kör de bootsen o de skjortorna kommer de utan tvekan vara allsvenskans kaxigast klädda lag 2007…o det är fan inte illa om man kommer från Borås.
***
Borås tonight, Kalmar imorgon.
Ja, herregud.

Annons
Publicerad 2007-03-16 16:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto