Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Som en helt vanlig tr

Ekwalls blogg

Lördag 24 mars kl 16:45
Taxichauffören med London som arbetsplats hade lika stor aning om hur man hittade till Arsenals träningsanläggning i St Albans som min morsa skulle haft…hon har varit här en gång o har inget körkort.
***
Jag kom i ny rätt svår grå halvkort överrock från Tiger, en gammal beprövad svart o varm polo från Filippa K, långärmad t-shirt från Puta Madre, lite kraftigare Frankie Morello-jeans o de där varma Richmond-stövlarna som jag fyndade tungt hos Zgander härförleden…givetvis hånad av både presschef o kollegor som Långe Lühr o andra i huvtröjor o fleece-stuket.
Men med tanke på förhållandena var jag varm.
Det kom en nordanvind så isande o den svepte likt ett spöke rakt över Arsenals träningsanläggning o som en tjuv om natten bröt sig obarmhärtigt in genom alla tänkbara klädesplagg, det fanns inte en chans att skydda sig…det var inte som en januarieftermiddag med snålblåst, piskande regn o minus sju på Limhamnsfältet…det var värre…o ni som varit där förstår då exakt hur jävligt det var.
Den kallaste landslagsträningen någonsin, men Bank var inte helt hundra…det fanns en i snö på Moldavien o ett par på Island i höstas, men den här var nog värre.
Landslagsledningen gick omkring i stora vita överdragsrockar o var skrämmande lika sådana där gubbar som man via TV-reportage ser på kärnkraftverk i nån sorts skyddsöverdrag.
Och jag som hade hoppats på kavaj o t-shirt, för våren kan komma tidigt till England.
Hade jag kommit i det hade jag aldrig överlevt.
***
Bara Stevie Wonder hade kunnat missa att Zlatan på dagens träning var världsklass.
Bland annat en dundermål med högerdojjan o ett par rätt oslagbara passningar.
I övrigt såg Chippen ut att vara i kalasform o det var hårt, mycket hårt o speciellt en riktig mördarsula från Mellberg rakt över fötterna på Micke Nilsson kändes hela vägen ut till sidlinjen.
***
Jag är skakad över uppgifterna om att Långe Lühr år 2007 får sin resväska packad av hustrun.
***
"Hur känns det att vara tillbaka", frågade Långe Lundh.
"Bara bra. Och själv?", svarade Zlatan.
***
Alltså, om jag inte skulle frysa i nordanvinden från hell så hade jag behövt mössa.
Men när det gäller mössa har jag en väldigt bestämd uppfattning, det har barn…o ibland vuxna människor när de åker skidor i fjällen.
***
…jag menar, mest; jag skulle få panik om jag öppnade min resväska o inte hade en aning om vilka kläder som var nerpackade.
***
Alex spelade bara centralt idag på träningen, vad det nu kan innebära.
***
Ljungan tränade o kom loss rätt bra på vänsterkanten när han mötte Paul Balsom som högerback…då såg vi dessutom ett o annat samarbete med Zlatan som bådar gott.
***
Annars var "absolut inte" orden för dagen.

Annons
Publicerad 2007-03-24 16:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto