Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L

Ekwalls blogg

Måndag 26 mars kl 23:43
Det var så soligt att vi alla strippade ned till bara t-shirten när värmen helt plötsligt la sig som en soft slöja över Arsenals träningsanlaggning på Grönland.
Hela den församlade svenska journalisthorden satt rakt ned på marken i väntan på att den stängda träningen skulle ta slut o vi kastade småsten mot en tom mugg i nån sorts barnslig liten tävling o farbror Bank bjöd pa söndersötad kaka med rosa glasyr inköpt i elegant presentlåda från självaste Harrods o Paparazzi-Suv, lille Wennman o Bildbyråmannen nojsade för sig o som vanligt hade vi alla rätt intressanta diskussioner om ditten o datten…det var Wagner…som ar en vit man…ständigt solbrände Skiöld, Wegerup, Långe Luhr, Jenny fran Bladets lokal-TV o alla dom.
Ingen skulle kunna mörda ett glas vatten men när vi skulle ta oss 100 meter till en träningsplan på ett stort fält fick vi trycka ihop oss likt fångar på en Guantanamobas o en vaktdam fick order av nån vaktchef…o detta är alltså sant…"se
till att de hör ihop, de måste vara i en enda grupp, ingen får röra sig ensam åt något håll!".
Jag vet inte riktigt vad som skulle hända, kanske skulle någon pa TT springa bort
o skalla Oscar Wendt i flykten eller kanske skulle någon
komma gående i närheten av Petter Hansson, jag vet inte.
Det jag vet är att om vi hade haft samma bevakning av Sveriges gränser så hade vi halverat den illegala smugglingen av narkotika pa ett halvår.
***
Zlatan gjorde ny presskonferens idag o pratade en del om sina mojligheter att vinna den internationella Guldbollen..det fanns inte sa mycket mer att fråga efter den sittning han hade haft med sina mediakompisar häromdan.
Hemma i Sveige sitter folk o säger att Zlatan var ovanligt sur o vresig i lördags, men det är inte hela sanningen.
Han var inte på basta humör…men han svarade på de frågor han ville svara på o drog till med sitt "absolut ente" istallet för att säga inga kommentarer.
Jag har sett o hört Henke Larsson sitta pa presskonferenser o vara minst lika vresig, trött o intetsägande…typ hundra gånger…men då har det uppenbarligen varit helt OK.
Jag menar…folk får vara på vilket humör de nu vill.
***
Anders Svensson berömde min nya halvkorta Tiger-rock.
Och han berättade att han också gått rätt tungt åt Lars Wallin-grejerna hos Cavaliere.
***
Zlatan nämnde direkt Christiano Ronaldo som en av de hetaste kandidaterna till Guldbollen o det har hela tiden varit min man…tidigare var det bara ett par trumpinnar som virvlade iväg utan crescendo, nu gör han mål…jag tror han får det, lite beroende på vad United vinner, om de vinner något.
***
Pets pa Bladet tipsade Mackan Rosenberg om en blogg nära dig som han omedelbart skulle borja läsa eftersom han gärna vill ta del av alla stories som har med Bombaren att gora.
Rosenberg hävdar dock att Bombaren tagit en o annan ting nota…men det har väl varit nar han cashat in fett på Ajax o Werder Bremen, förmodar jag.
***
Rapporterna hemifran om att en italianos fran Gazzettan fick en exklusiv
Zlatan-intervju ar skrattretande. Killen gick o småsnackade med Zlatan i tre minuter efter traningen, så det blir nog inte fem sidor efter det snacket.
Men det sag rart ut när de traskade ihop o jag slogs av två saker:
Varför kastade sig inte vakterna över italienaren som ju gick med en spelare o dessutom över en gräsmatta som vi fick veta var minerad?
Och Zlatan…som har koll på allt i mediavärlden…snackar med den här killen vet han väl att varenda ord sen levereras diekt till Bladets "italienska" Wegerup, en av de som finns ganska högt upp på Zlatans absolut svartaste lista?
***
Vissa engelska krönikörer har tamejfan mage att skylla Steve McClarens fiasko på – Svennis.
Jag säger det igen…engelsmännen visste inte hur bra det hade med svensken vid rodret…det finns inte en enda vettig engelsk manager i Premier League (Ferguson är skotte), när spelarna från Chelsea, United o Arsenal kommer till McClarens ledartskap har de åkt tidsmaskinen femtio år tillbaka i tiden.
***
Tommy Engstrand tycker alltså att alla tidningar ska bojkotta Zlatan for att han vägrar svara på Bladets frågor.
Man kan tycka vad man vill om den saken, men folk pratar med vem de vill…fraga en Björn Borg, en Tomas Brolin eller en Foppa Forsberg
Och ingen skulle vara lyckligare än Zlatan om han slapp parta med media.
Tror Engstramd att Zlatan skulle ändra sig o lägga sig platt på marken for en journalistbojkott då har man nog inte koll på hur Zlatan fungerar o då har man inte varit ute på fältet o jobbat på sisadär en tjugo år…o vid närmare eftertanke sa är det väl exakt just så i Engstrands fall.
***
När vi alla talar om Healy som världens basta forward så ska vi veta att han levererat jack shit i bottenlaget Leeds som spelar i The Championship.
Och när vi alla talar om Nordirland som ett monsterlag så ska vi inte glömma att de fick stryk hemma av Island med 3-0.
***
Belfast för bara en liten stund sen.
Coolast hittills: Flygplatsen heter George Best Belfast City

Annons
Publicerad 2007-03-26 23:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto