Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

En f

Ekwalls blogg

Tisdag 27 mars kl 16:15
Vi gick ut vänster direkt från Hotel Europa o tog in direkt höger på Howard Street o det tog två minuter sen stof jag inne på The Bureau o visste inte till mig…en fullständigt vansinnig klädaffär helt proppfull med Paul Smith, bara sådär smakfullt inredd o personal som var som klippta o skurna från vilket glassigt modemagasin som helst…jag gick i spinn på ett par svåra cardigans o några oslagbara sidenscarves som du aldrig hittar hemma, men lyckades hålla mig till sex par Paul Smith-strumpor som ju är världens bästa, ca en trehundring paret hemma, något billgare här.
Däremot är jag väldigt tveksam till den trend som varenda modehus propagerat för i sommar, kakishorts i kombination med kavaj, strumpor o lågskor…det satt en rutig variant på skyltdockan i fönstret på The Bureau såklart, men jag vet inte…med mina korta ben skulle det se för jävligt ut.
***
Vi hade hört så mycket illa, men jag o foto-Soffan fann ett rätt vasst shoppingdistrict…hela vägen ned för Donegall Place o Royal Avenue var som vilken modern stad som helst, rent o snyggt…men vi talar förstås downtown, det är inte lika putsat överallt i Belfast…o Windsor Park ligger inklämt i ett distrikt där du inte gärna kommer strosande i en vit kostym, av flera skäl.
***
Däremot är maten som den är, vi letade länge efter efter hyggligt plejs o fastnade till slut för The Grill mittemot Belfast City Hall där burgarna var OK men indränkta i ett kilo cheddar.
Igår kväll slevade jag i mig en trasig chicken curry, Långe Lundh tog en fish and chips som bestod av en kontinent pommes frites o en fritering runt fisken som hade räckt till ett helt kvarter alltmedan foto-Soffan avrundade med en liten läckert avskyvärd fisk-kaka.
Det hela var som ur en scen vid ett matbord ur Twin Peaks.
***
SvT har nu flugit in krönikör Karlsson som sufflerar altmeister Nyström…vi sitter alla i lobbyn nu me uppkopplade datorer, tillsammans me ständigt solbrände Skiöld, Daily News-Grimman o Ralf…det är mera GRUPPEN över oss i journalistpacket än det är i den riktiga GRUPPEN, vi tillåter tillochmed tvåmålsspel igen.
***
Det är något med nordirländarna som man inte gärna vill gå in på.
***
Den stora baren i repan stängde kl 23, då flyttades man upp i en annan bar på andra våningen o när de stängde hänvisades gästerna till en liten spritlucka som serverade "until late"…helt oslagbart.
Och med tanke på hur stämningen var redan vid tiotiden bland locals, så lär det ha varit kö även när spritluckan öppnade sina grindar.
***
Snart, presskonferens med bubbelpoolsmannen, sen träning på Windsor Park.
***
Ralf o jag minns 1980 när Janne Möller var ute o seglade på ett långskott från Jimmy Nicholls…Nordirland vann med 3-0, det var på den tiden vi inte ens var i närheten av att gå till några mästerskap…det är de tider jag vill påminna alla om som tycker att vi i Sverige måste KRÄVA mer än att gå till mästerskapen…jag såg matchen på TV o Ralf spelade, han tror det var med Benny Wendt men han är inte helt säker.
Det var en sån match man helst glömde direkt.
***
Gazzettan-journalistens ´"exklusiva intervju" gav sannerligen oerhört mycket.
Enligt Bladet…vars rubrik skrek ZLATAN PRATADE UT MED ITALIENSK JOURNALIST – HÄR ÄR DERAS PRIVATA SAMTAL…så sa Zlatan till italienaren: "Allt är OK med Lasse".
Wow!
***
Så här tror jag Lagerbäck tänker:
Isaksson – Nilsson, Hansson, Mellberg, Edman – Alex, Sidleds, Anders Svensson, Ljungberg – Zlatan, Elmander.
Kanske Kim, kanske Chippen…men jag tror Lager tänker hellre fart (Svensson) o hellre defensiv (Alex).
Jag hade valt samma elva, men bytt Alex mot Chippen.

Annons
Publicerad 2007-03-27 15:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto