Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L

Ekwalls blogg

Torsdag 12 april kl 23:15
Låååååång dag idag…uppe i ottan för att vara redo inför inspelningarna av Ekwall vs. Lundh, fotbolls-snacke-programmet med mig o Långe Lundh som hade premiär på fotbollskanalen.se idag.
Varje torsdag presenterar vi nya Ekwall vs Lundh…du är varmt välkommen med idéer på ämnen som vi kan ta upp.
Som ni säkert ser…Långe Lundh är groteskt lång, Lille Tobbe som är vår mästerfotograf trodde inte det var sant o klagade på att alla bilder på Långe Lundh framkallade fotogranackspärr o framförallt en bild-bakgrund som bara bestod av rör o annat i taket…jag har förvisso korta ben…dock inte kortare än Bombaren o Ljungan vid senaste mätningen…men jag har en rätt lång överkropp som kompenserar till 182 centimeter, tittar man på bilderna med mig sidan om Långe Lundh ser han ju ut att vara åtta meter lång.
Till nästa program ställer jag mig på en pall.
***
Cristiano Ronaldo är ett rätt coolt Real Madrid-köp, minst sagt.
Däremot förstår jag inte riktigt vad Sir Alex ska med Hargreaves…är det tillräckligt bra till de pengarna?
***
Jag orkar knappt ge mig in i Aubynn-debatten men det är uppenbart att tränaren har en version o Aubynn en helt annan…så mycket kan vi vara överens om.
***
Det blir nog som vi pratade om i helgens Tipssöndag…Schuster till Real Madrid o Michael Laudrup tar över Getafe.
***
Men OK, om ni tvingar mig:
1) Om inte Hammarby vill satsa på Aubynn, låt honom träna o spela med U-laget…det hade varit en enklare, rakare o lite ärligare linje. Nu är det ju varken hackat eller malet.
2) Hammarby bestämmer helt o hållet själv över hur de ska ställa sig till sina egna spelare, det kan ingen säga någonting om.
Men rent generellt: Gör man upp ett avtal som gäller från "den tiden" till "den tiden" så bör den överenskommelsen gälla, oavsett om det är fotbollsspelare eller ICA-handlare.
3) Det gäller ju inte enbart Hammarby, utan alla klubbar…det är väldigt "fult" med spelare i egna klubben som inte vill fullfölja sina kontrakt, men väldigt populärt att köpa in spelare från andra klubbar där man gjort exakt samma sak. Dubbelmoral, någon?
***
Den där albanen i Gais kallas ju "den där albanen" för att Rolle Nilsson sa exakt så vid upptaktsträffen i Göteborg.
Jag vet att han heter Memelli.
Men "den där albanen" låter väldigt mycket roligare.
***
Fullsmockat, härlig mat o grym stämning nere på Restaurang KF i Apple Bay ikväll.
Jag fick sitta upptryckt i ett hörn i baren…tog halloumi med hackat äpple o tomat till förrätt, skaldjursgrytan, ett glas chilenskt shiraz, glass med chokladsås o snackade små skit med Esat, CJ o kock-Murat i köket.
Torsdagsvärldsklass i all sin enkelhet.
***
Om vi ska vara helt ärliga; med tanke på hur många goda spelare som Bajen har tappat sen de låg i allsvensk topp förra året…o med Petter Andersson skadad…så är det inte särskilt konstigt att det såg så illa ut som det gjorde i tisdags.
***
Fredag; Brottning.
Lördag; Hammarby-TFF
Söndag; Kalmar-BP
Måndag: Malmö-Gais

Annons
Publicerad 2007-04-12 22:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto