Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

YES s

Ekwalls blogg

Torsdag 19 april kl 21:45
Jag har inget emot vare sig Inter eller Adriano, men YES så skönt att brassen nu blir avstängd i två matcher för sin patetiska filmning mot Roma.
Det finns inte någon som helst anledning att inte bestraffa spelare som så uppenbart försöker fuska till sig STORA (en straff, herregud) fördelar, det finns få sker som strider så mot spelets natur som att helt plötsligt falla raklång likt en klubbad oxe på gräset utan att någon ens petar på dig…märk väl, jag talar inte om att överdriva ett fall, inte om att ramla lite Ljungberg-lätt i en närkamp, inte om att hålla ett extra tag i en tröja i ett hörnkaos, inte om en frispark mitt på plan, jag talar om att medvetet försöka fuska sig till en situation som är så skarp att den direkt kan avgöra en hel match…det är skillnad på en frispark mitt på plan o en straff, lika väl som det är skillnad på en hands som stoppar en boll på väg in i mål o en hands som hindrar en pass ute på kanten.
Jag lovar vi hade tyckt det varit helt OK om Adriano blivit avstängd för att han fällt en spelare i friläge, 30 meter från motståndarmålet…för mig är det fusk som fusk.
Inters president Massimo Moratti säger till Inters hemsida:
"Adriano filmade inte, han föll ändå. Han gjorde sig inte till för att domaren skulle döma straff."
Jo, tjenare.
"Han filmade inte, han föll ändå" är ju så bra att den tar en förstaplats på Anrells listor varje vecka i ett år.
Det är med exakt den typen av ledare vi blir av med alla filmningsproblemet i världens fotboll…herregud!

Annons
Publicerad 2007-04-19 21:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto