Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nu f

Ekwalls blogg

Fredag 11 maj kl 19:36
Det börjar bli förnedrande.
I över en vecka har jag odlat
…men det märks inget, syns inget, händer inget, är inget.
Växer det något, då växer det inåt.
Ni ska inte bli lurade av en del bilder o av det ni sett i rutan…det var en av Fyrans sminköser som förbarmade sig över mina små hårstrån på överläppen o förstärkte dessa med nåt svart…tror det var ögonskugga (på tal om förnedring).
Jag ser dessutom att skäggväxten…som uppenbarligen fått nån växtsjukdom o stått stilla i längd sen dag 2…tenderar att gå i ljust rött, nästan rosa.
I flera dagar har jag förväntat mig att åka ur den där mustasch-kampen, men varenda gång har jag räddats av gonggongen…jag börjar nu ana att vänner i min närhet sitter o smygröstar på mig bara för att jävlas.
Rösta på vem ni vill, pengarna går till cancerforskningen…men jag säger som Brandeby…nu får det vara slut för min del, nu är det inte roligt längre.
***
Zlatan till Real Madrid?
Zlatan tillbaka till Capello?
Gazzettan brukar vara rätt ute, men jag vet inte…har inte Zlatan sågat Capello rätt friskt under året o skulle inte han lämna Real efter den här säsongen?
Är det Pizzabagaren som ligger bakom för att hetsa fram lite mer kulamentos?
Annars skulle det förstås vara intressant med Zlatan i Real, oavsett vilket men kanske framförallt om den gamle ärkedivan Berndt Schuster blir tränare där…huga, det skulle kunna sluta hursomhelst.
***
Vanberg låter meddela att "ganska ensamma" för honom är ungefär tre personer.
***
BP-AIK imorgon känns sannerligen rätt avslagen på förhand, men man vet ju aldrig.
Rätt hygglig press på Gnaget…tar de inte tre mot Pojkarna, då vet jag inte riktigt hur stämningen blir i o runt klubben.
För övrigt en rätt medioker allsvensk omgång på pappret, förutom tisdagens fläskiga Skånederby.
Jag kör Kalmar-Elfsborg på söndag…helt OK tillställning, men rent logistiskt är Kalmar sämst i allsvenskan.
Det ligger långt bort från det mesta, framförallt från kommunikationer.
Och nästan alltid söndagsmatcher…alla andra klubbar vill helst ha måndagsmatcher, men smålänningarna älskar sina söndagar me match, kaffe o dopp, heja-heja friskt humör o sponsorerna kommer ändå…de bryr sig inte så mycket om loger o en god flaska Pinot noir till oxfilén.
Nu räddas man av att SAS har ett lunchflyg på söndagar, men du kommer inte därifrån…bil är ett självmordsprojekt genom mörka älgskogar…o efter en natt på Stadshotellet går det två flyg på måndag; ett strax efter fyra på morgonen o ett när det nästan blivit lunch.
Det hade varit enklare att ta sig till o från en match i Amsterdam.
Annars är det fint på Fredriksskans.
***
Alla de som förstår sig på musik…vilket jag då inte gör…alla de som nu tycker att "Europa måste lära sig att förstå The Ark"…alla de tycker givetvis att det var en otrolig skandal att andra länder överhuvudtaget fick framföra sina bidrag i semifinalen.
Sjöng de inte för dåligt, så var det fel på arrangemanget, musiken, på länderna i sig eller på hur de såg ut…folk har kallats både det ena o det andra.
För vi i Sverige är alltid bäst, såklart.
Men om man nu inte är så "fin" att man inte "lärt sig förstå The Ark" eller ens vet vilka de är…vad tycker då övriga Europa om ett gäng där sångaren framför sin låt översminkad med mascara, bar överkropp o nån sorts plåtbestrött fisknät runt halsen?
Inte vet jag…men jag blir trött på när vi i Sverige…eller om det är Skandinavien…alltid ska veta bäst o vara någon norm för hur man ska se ut o hur man ska låta.
Jag tyckte det var en skön freakshow o jag tyckte att den där serblåten var hemskt tråkig, men gillade faktiskt Moldaviens dänga…men jag kan inget om musik.
Det enda jag vet om The Ark är att de ska sjunga en låt i en schlagerfinal som inte har någon refräng.
***
By the way, killen från Vitryssland var mördande lik Olof Guterstam i fejset!

Annons
Publicerad 2007-05-11 18:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto