Följer

PopulÀra lag

PopulÀra spelare

PopulÀra ligor

Det s

Ekwalls blogg

Tisdag 15 maj kl 17:02
Så skönt me lugnet ibland…enklare frulle på Konditori Park, uteserveringen med all sol i hela Apple Bay…byta några ord me barnvagnsstrosande David Hellenius…Apple Bayare…grönt te, leverpastejsmacka, sen snikavarianten av Porsche Cayenne till stan, småshopping, tandläkaren, lunch med Bojan D på Tures…hem igen o senare ikväll Kings modegrej på Restaurang J i Nacka me Mästaren i släptåg.
Najs.
***
Ibland slår fanatismen igenom så hårt så att det faktiskt finns de som vill hävda på fullaste allvar att de aldrig sett en klarare straff än den räddning Jankulovski gjorde på Stadion igår.
Något mejl, men inte många.
Jag tycker att Komac’ egna ord…"jag vill se det på DVD först"…säger det mesta.
Om man själv har varit indragen i situationen o inte kan säga helt säkert förrän man själv sett händelsen i åtta slomos på en DVD, då känns det inte så solklart.
Och det är nåt med Siggi Jonsson som jag inte förstår i just det här sammanhanget…som spelare var han en superhårding som vevade vilt o kunde springa genom en skog av ben…så isländskt mycket berg o granit det fanns att finna, vilket inte säger lite.
Han är den sista jag hade förväntat mig skulle börja gapa högt om en sån här situation, då hade vi Siggi själv haft fyrahundra straffar EMOT sig under sin egen karriär.
***
Kotschack satt på Sturehofs uteservering idag o lunchade bland slipsarna i sin DIF-overall…där har vi en sann supporter som inte skulle drömma om att dölja sina favoritfärger, inte ens efter 0-1 hemma mot Gais.
Jag fick slå mig ned mot löftet att inte nämna gårdagens match.
***
Israels (?) Nora Strandberg – se
.
***
Rabona…många ville berätta vad det betyder.
Här ett intressant svar:
"Tja,
"Rabona" betyder, i sydamerika,att skolka från skolan.
Varför man kallar att skolka för att göra en Rabona,har och göra med att man vill föra tanken till att man lurar läraren; att man "snikar" sig ur situationer osv..
Så när Maradona började skjuta med vänsterfoten bakom den högra så var det något som inte var naturligt.I tex inläggssituationer så var det naturliga att slå inlägget med höger men eftersom han inte hade en högerfot så gjorde han det "onaturliga" att ändå slå i den med vänstern.Han lurade på så sätt alla och "snikade" sig ur situationen och därför började man kalla det för "Rabona"..så nu vet du de 😉
mvh Lafrac"
***
Lite ledigt idag, med andra ord.
Men imorgon gör jag som Komac…ser DVD, Helsingborg-Malmö FF.
Känns som 1-1, men vi vet ännu inte vad Juniors frånvaro betyder för Malmö o Henke är tillbaka igen.
HIF favoriter, men ändå 1-1.

Annons
Publicerad 2007-05-15 16:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
NĂ€sta
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att fÄ en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto pĂ„ Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto