Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Journalister bevakas h

Ekwalls blogg

Söndag 27 maj kl 17:02
Jodå, det gick SAS-flyg från Arlanda…min smala lycka var att alla flyg till Köpenhamn med flightnummer som började på något med 400 faktiskt inte var drabbade av strejken, så SK405 lyfte från Arlanda o det är väl för jävligt om kabinpersonalen inte hinner gå o pissa men förmodligen var det just det som markpersonalen på Kastrup sysslade med framåt eftermiddagen…mitt flyg landade 14:20 på Kastrup, exakt 15:12 kom mitt bagage på rullbandet, det tog marginellt längre tid att flyga mellan Stockholm o Köpenhamn som det tog att få ut sin väska…det är just exakt därför som alldeles för många människor släpar in alldeles för mycket bagage i flygkabinerna.
En snipig dam på Europcar.som syntes väldigt irriterad över att jag hyrt en bil hos just hennes företag o inte valt något annat hyrbilsföretag eftersom god service var väldigt krävande uppenbarligen…såg till att såsa uthämtningen av bilen, så att "resan" Bromma-Arlanda-Kastrup-Malmö stadion tog ungefär lika lång tid som en tripp till Rom.
Men Divan var värre drabbad en dag som denna.
Han skulle till Manchester varifrån hans semesterresa till Paphos var bokad sen länge, men istället för att flyga Stockholm-Manchester-Paphos blev det nu istället Stockholm-Frankfurt-London-Manchester-Cypern…typ två dygn, han verkade inte så himla nöjd med strejken.
***
Jag säger det igen:
Det läggs en väldig energi hos våra allsvenska lag på att bevaka arbetande journalister, som om vore de något allvarligt hot mot någon…de är liksom där för att jobba.
Igår stod två knäppgökar o helt ostört hotade Hammarbys tränare till livet, de fick stå så nära att de lätt kunnat skrida till verket.
Ingenting hände.
För några veckor sen fick SvT:s utsände, Orienteraren som jobbat på Malmö stadion i flera år, en vakt över sig för att han inte hade nån klisterlapp på sig i ett område där jag o SvT:s fotograf var de enda som befann sig.
Jag tror inte att de här två Hammarby-"fansen" står för ett beteende o för en åsikt som är synonymt med de riktiga fansens, inte ett dugg…känns snarare som om de ska vara väldigt nöjda med vad den nye tränren presterat så här långt med det materialet.
Men två idioter får ju den här uppmärksamheten för att det som hände verkligen hände.
Mesandet, fjäskande o medhårstrykandet gentemot idioterna existerar ständigt på våra allsvenska arenor.
Jag är för nolltoleransen i England.
Och jag fick medhåll av flera svenka spelare som varit proffs i England…de vet exakt vad som hade hänt med de här två killarna…om de överhuvudtaget kommit så nära tränaren hade de omedelbart förts därifrån med armarna bakom ryggen o de hade aldrig fått chansen att komma tillbaka till Söderstadion igen.
Ungefär som man hade tagit hand om en sportreporter om han hade hamnat på fel ställe med fel klisterlapp i nån korridor på Malmö stadion.
***
Väldigt härlig vårvärme i Malmö idag.
***
Otroligt mycket folk på Solvalla när min taxi körde förbi där idag på väg mot Arlanda.
Nåt speciellt på gång?
***
Spanska ligan!
***
Jag tror inte att Lagerbäck är helt nöjd med upprinnelsen till landslagets matcher, träningar o framförallt…presskonferenser.
Det som kunde ha varit så lugnt o stilla känns nu mer laddat än någonsin.
***
Var köper man bögslungor?
***
Nu; Johan Oremo på Stadion.
Jag är på plats. Och Mackan Rosenberg i rätt svår t-shirt från d-squared.

Annons
Publicerad 2007-05-27 16:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto