Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Jag, Godfather o Mr Swedish

Ekwalls blogg

Också en klassisk trio…jag o Godfather goes a long way numera, minns honom väl som Kalmars skyttekung o när vi körde igång Tipslördag med Premier League-fotboll 1994 var det jag som värvade honom till studion…numera även gudfar till Wilma, 8 år…de är födda på exakt samma dag…Wilma, 8 år, på Godfathers 40-årsdag…jag missade en bra fest där, men hade rätt starka skäl till mitt återbud.
Mr Swedish…som faktiskt fick vara med på bilden, även om det ser ut som om "hallå, jag vill också vara med"…är ju trots allt Mr Swedish, Viasat-man som blev djurvän o Kanal 9 eller 6, 7, 8…det går inte att ha koll längre…en gång kallad "vår Mr Svensk fotboll" av TV3-chef.
För oss sen dess: alltid Mr Swedish.
Snart tuffar Godfathers gamla risiga jugge-Mercedes ned mot Kalmar med ett suspekt stopp på idrottsplats i Linköping, därefter har Godfather förvarnat om sittning på Harrys i Kalmar (herregud!)…fortsättning följer, är jag rädd.

Annons
Publicerad 2007-06-09 10:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto