Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ska MFF-Sandqvist bli landslagsman kan han inte kasta in bollar i m

Ekwalls blogg

Torsdag 14 juni kl 22:00
Jag haft en sån där dag där man så här i efterhand är glad över att man har fått med sig själv in i lägenheten med rätt barn o allt.
Skulle lämnat in på kemtvätten på väg till Fyran, glömde kläderna i en hög på hallgolvet…skulle köra specialvägen via Tegnérgatan eftersom trafiken på andra håll är omöjlig men glömde bort mig o satt en halvtimme i kö vid Odenplan…skulle låta bli att ligga hysteriskt på biltutan för att få fart på en miljard dubbelparkerade lastbilar i innerstadstrafiken, glömde…skulle ringa o boka om två möten, men hade lagt filofaxen på köksbordet…skulle köpa sån där vaniljkräm i ICA-butiken på vägen, men fick med mig nån sorts creme fraiche…skulle anmäla bilen i receptionen men missade det o fick 450 spänn i p-böter av min egen "arbetsgivare" (man tackar)…o när jag till slut lyckats fixa det jag skulle i TV-huset hann jag till Valhallavägen när jag kom på att mobilen inte fanns med i bilen, jag fick vända o hittade den på ett bord i restaurangen o när jag sen var beväpnad o körde hemåt igen…ja, då hade nån båt kommit in i Värtan o åtta tusen skitiga lastbilar hade proppat igen hela Lidingövägen, hela Valhallavägen o det hade gått snabbare att hoppa hem på ett ben till Apple Bay.
***
Som sagt, alla kan nog vinna allsvenskan ändå.
Jag hade planerat GAIS-Elfsborg framför rutan men sändningen kajkade ihop o det fick bli Malmö-Halmstad…medioker tillställning med grymma mikrofoner nere vid bänkarna, herregud vad fotbollstränare kan tappa koncepten o liksom bara skrika nästan vad som helst…stor underhållning.
Bäst: "…in me dajj darr du skau va, för jävullen!", Malmös assisterande Alf Westerberg till Junior, brassen som så gärna vill vara överallt utom i straffområdet ibland.
***
Tack, tack alla ni som mejlat över tips på hur enkelt man gör en jordgubbstårta…det hjälpte.
Vi körde köpta bottnar såklart, fyllde ett lager med chockladmousse, ett med vaniljkräm…sen vispgrädde o jordgubbar.
"Man ska tro att det bara är jordgubbar o vispgrädde o sen där inne ska det finnas något som överraskar alla", påpekade Wilma, 8 år, när jag tydligen inte täckte hela tårtan tillräckligt bra med grädde.
Orutin: jag har vaniljkräm o vispgrädde kvar till ytterligare elva-tolv tårtor.
***
Om Jonas Sandqvist ska bli den landslagsmålvakt som många redan utnämnt honom till så måste han bli jämnare (inte minst hundra koncentrerad i 90 minuter) o sluta kasta in bollar i eget mål.
Han slängde in två mot Trelleborg o ett idag, det kan ha kastat poäng.
Sen är jag osäker på vem som klantade till det när Tahirovic iskall lade in 1-0…frågar du Höiland är svaret givet, det syntes lång väg efter målet.
***
Andreasson har ännu inte ringt.
***
Och visst…Halmstads BK skulle mycket väl kunna bli en vinnare i allsvenskan till slut…varför inte?
För nu måste det väl ändå bli ett slut på "låt det gå några omgångar, sen utkristalliserar det sig".
Så fan heller, allt är lika jämnt fortfarande…det är bara BP som inte vinner.
***
I två raka matcher har jag inte sett en enda mittfältare i Malmö FF ta sig för egen vinning förbi sin egen motståndare, vare sig med fart, kraft eller finess.
Det blir lätt att försvara sig mot ett sådant lag.
***
Dusan Djuric känns på G.
***
Nu säger Paul Lindholm att han inte alls menat att domaren uppviglade publiken.
Det som Bladet gjorde en jättegrej på.
Men enligt uppgift stod det tre journallister o hörde honom säga det – så vem ljuger? Jag menar….uppvigling är ett rätt starkt ord.
Har inte Paul Lindholm sagt det, ska han inte ha skit för det…så sanningen, tack!
Men jag anser ändå att Lindholm är helt fel ute när han sågar domaren så till den milda grad att han blir utvisad direkt efter det att Djurgården gjort mål o målet vinkades in av linjemannen…det måste väl ändå vara nåt slags rekord?
***
Jag har inte sett matchen, men all heder åt Rolle Nilsson o hans Gais…jag menar, med det materialet…det är starkt att slå Elfsborg, Långe Lundhs guldtips.
***
Hammarby satsade så hårt på Svenska Cupen att de petade Richard Kingson.
***
Mikael Rosén!
***
Lite kul att Elfsborgs spelare inte får kröka med mindre än åtta dagar före match…det blir en vit säsong då, för när är det mer än åtta dagar till match?
TV-laget kör annars fyra timmar före match.
***
På tal om TV-laget…Pål Lundin har lämnat återbud pga skada till matchen i Tidaholm på lördag (kick off kl 13).
I mål ställer vi istället Tobias Hysén, Sunderlandproffset som tjatat till sig en plats i laget men som vi inte riktigt kunde få in på någon given plats som utespelare.
Han skulle låna handskar av lillebror.
***
Imorgon: Den blomstertid nu kommer.
Senare på dan: Viktig match på Söderstadion, jag lirar i det lag som coachas av Perlskog…vi möter ett gäng som Backe basar över.
Kan bara sluta på ett sätt.

Annons
Publicerad 2007-06-14 21:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto