Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Varf

Ekwalls blogg

Torsdag 5 juli kl 12:30
Åke Andreasson känns inte helt klockren i samband med utvisnings- o varningskaoset på Olympia.
Om man säger så.
***
Viktor Cvitkovic skickar tips på en mindre, men intressant o annorlunda
.
***
Vem ska Svennis INTE köpa?
Berndt Hulskers namn har inte nämnts i sammanhanget, annars tror jag nog de flesta spelarna i världen ser ut att vara på gång till Man City just nu.
***
Som om det inte räckte med teknik-kaoset kring nya mobilen.
Nu bilen också.
Jag vet än mindre om bilar än om mobiler o musik, jag bara har en för att jag måste.
Nu måste jag…enligt sådana som vet o kan bilar…göra något som heter fyrhjulsinställning eftersom svindyra Porsche Cayenne-däck slits snett o det måste ske pronto eftersom bilen ska rulla hela vägen till Båstad på tisdag morgon.
Men att ringa till bilverkstad är lite som att köra huvudet i en vägg eller, ja…ringa en hantverkare o be om en exakt tid för hans ankomst, ungefär så.
Killen på Porsches verkstad var verkligen väldigt vänlig o behagligt bemötande, men tyvärr fullbokad o förklarade dessutom att det räckte med att köra lite fel över en hög trottoarkant så kan inställningen bli sned…jag menar, herregud – det är en jeep för fan, men jag förstår inget om bilar…o han sa sen att det där fixar vilken bättre däck-Nisse som helst inne i stan, bara att kolla på hitta.se.
Bara att kolla på hitta.se, my ass.
Jag visste hur det skulle bli o så blev det.
Varannan däckverkstad svarade inte, varannan tyckte nog att det var väldigt onödigt att jag ringde "…för du vet, kisen…det dääääringa tar ju tid, vet du…nja, de går ju inte att fixa me en sån däringa doning, vet du…o jag har så otroligt stressigt här nu, så det kan jag kanske ta nån gång 14 september eller så, kolla me Tjock-Olle på hörnet, iställé…".

Jag trodde jag hade kommit rätt när jag hamnade hos
vars website sa

Fullständig personbilsservice & lätt lastbilsservice
Det senaste inom montering & hjulbalansering

Samtidigt som en text förkunnade:

"Hos oss hittar du alltid högsta service av
professionell personal för både företaget
och till dig som privatperson"

Förvisso med en bild på brud i korta jeans-shorts putandes me häcken över en Mercedes, det har ju väldigt mycket anknytning till just däck, men ändå.
Samtalet:

"Däckbörsen"
"Hej, mitt namn är Patrick Ekwall. Jag hoppas inte jag ringer o stör"
"Jo"
"Ehhh, ok…"
"Det är mycket stressigt just nu, mycket stressigt"
"Jo, det är så att jag behöver göra en fyrhjulsinst…"
"Det går inte här. Ring någon annan."
Klick.

Annons

Nu undrar jag kan man göra en sån där fyhjulstinställning själv eller är det lika svårt som att få in sina telefonkontakter i min nya mobil, den som heter N95?
Eller känner du nån som kan fixa hjulen i 08-trakten? Kanske mobilen också, när de ändå är på gång?
***
Efter mina rader om "Matchtröjans dag" (herregud!) så mejlar Michael Kjellander:

"Anledningen till varför Djurgårdens IF i år har satsat så mycket på att folk ska bära matchtröjan för att de vill få bort inställningen hos många supportrar som tycker att det är endast medgångare som bär matchtröjan. Som det har sett ut de senaste åren har det blandats alla möjliga färger på läktaren, vilket är väldigt synd då det blir så mycket läckrare när alla bär klubbfärgerna. DIF har försökt uppmana folk tidigare i år att ha på sig matchtröjan utan något större resultat, därför tycker jag det var ett utomordentligt förslag det här med "Matchtröjans dag". Det fick verkligen folk att ändra attityd och jag är säker på att fler kommer använda matchtröjan i fortsättningen. Att det gav lite klirr i kassan är en bonus."

Annons

SVAR: Jag förstår initiativet o det låter vackert. Men tro inget annat än att jippo som "Matchtröjans dag" har ett enda huvudsyfte…att plocka in stålar från fansen genom att kränga matchtröjor för 500 spänn stycket.
***
Jag är förstås helt övertygad om att det fortfarande finns de i vår kära mediakår som tror att Långe Lundhs avslöjande om Svennis till Man City är en bluff o mest osanning.
Men nu gick han ju där på träningen i kostym o allt, så det blir nog av ändå.
Långe Lundh regerar.
***
Today; inte många knop…men måste gå till mobildoktor på Tre, kanske kan han fixa en fyrhjulsinställning på en snikversion av Porsche Cayenne…jag vet inte, jag kan inget om mobiler eller om bilar.
Imorgon: En kort sväng till Pepes Bodega, uppvärmning inför vad som komma ska.

Annons
Publicerad 2007-07-05 11:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto